Punct cu punct și Unirea scapă de locul retrogradabil. Brașovenii au ajuns la al cincilea rezultat pozitiv consecutiv. „Îmi pare rău ca se oprește campionatul”

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 01:25 Campionat

Unirea Tărlungeni și CS Mioveni au terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat sâmbătă pe un teren foarte greu. Elevii lui Dan Bona au ratat marile ocazii ale partidei prin Popescu (32) și mai ales Petrean (55), care a nimerit trasversala din șase metri!

Unirea Tărlungeni este neînvinsă în acest retur, iar în ultimul meci din 2015 va juca în deplasare, la Olimpia Satu Mare, acolo unde speră să câștige alte puncte. „Un punct muncit și meritat după aspectul jocului. Puteam câștiga acest meci, pentru că am avut marile ocazii prin Popescu și bara lui Petrean. Felicit jucătorii pentru ca în cele trei meciuri disputate într-o săptămână am făcut cinci puncte cu Mediașul, „U” Cluj și CS Mioveni, care sunt printre cele mai bune echipe din serie și nici nu am primit gol. Țin să remarc faptul că în fiecare meci am jucat cu patru juniori în teren. Suntem pe un drum bun și acum mergem să ne batem pentru puncte și la Satu Mare. Îmi pare rău ca se oprește campionatul după etapa a 18-a”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Dan Bona, antrenorul brașovenilor.

După 17 etape, Unirea Tărlungeni ocupă locul 11 în clasamentul Seriei a II-a, cu 13 puncte. Același număr de puncte îl are și FC Bihor.

Foto: Istvan BERTALAN

Marius ANGHEL 29 Nov. 2015, 01:25 Campionat
Pe aceeași temă