Pânzaru, îngrijorat de soarta Daciei Unirea după un nou amical în care nu a câștigat. „Dacă nu ne întărim va fi foarte greu pentru noi”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 13:49 Pregătiri, amicale
Pânzaru, îngrijorat de soarta Daciei Unirea după un nou amical în care nu a câștigat.**

Dacia Unirea a pierdut cu 2-1 amicalul susținut marți seară pe Municipal în compania echipei din Liga a III-a, Unirea Slobozia, lipsa unui lot cu adevărat competitiv fiind principala cauză care a dus la acest deznodământ. Iar acest lucru a fost confirmat și de antrenorul principal Alin Pânzaru.

„Am văzut ceea ce știam deja, avem o echipă și maximum două schimbări. În prima repriză, cu echipa de bază ne-am mișcat relativ bine, în partea a doua nu am mai avut aceeași exprimare în teren. Efectiv nu am mai contat în joc. Iar acest lucru ne pune pe gânduri. Am pierdut jucători importanți în această vară și dacă nu ne întărim va fi foarte greu pentru noi să ne menținem undeva pe la jumătatea clasamentului”, a fost prima reacție a lui Alin Pânzaru la finalul partidei.

Tehnicianul Daciei Unirea a spus apoi că există soluții pentru întărirea lotului, însă totul depinde de bani, iar la acest capitol formația de la Dunăre navighează în ape tulburi. „Nu vreau să fiu pesimist, se apropie startul campionatului, unul cu o singură serie din care vor retrograda 6 echipe. Va fi foarte greu să avem un parcurs liniștitor. Eu sper să nu culegem ceea ce am semănat, pentru că nu am semănat nimic. În clipa de față nici măcar numeric nu avem un lot pe care să contăm. Avem nevoie de întăriri, am discutat cu mai mulți jucători, însă totul depinde de buget. Autoritățile locale sunt binevoitoare, ne-au încurajat verbal, dar nimic concret nu s-a spus în privința finanțării”, a mai spus, citat de obiectivbr.ro, Pânzaru.

Dacia Unirea Brăila a jucat în prima repriză cu: Olaru (Mitrea 30) – Al. Niță, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu – Petean, D. Oprea, Unguru, Necoară – Pușcașu, Muscă. În a doua repriză au fost folosiți: Mitrea (Gârlea 61) – M. Dima, L. Ivan, Ghiocel (Moroianu 66), Necoară – Paul Ioan, D. Unguru (M. Iordache 55), D. Oprea (Munteanu 66), Mihai Ion – M. Enciu, D. Mucuță.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Jul. 2016, 13:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă