Pandurii, victorie cu Flacăra! Bogoi, nemulțumit de programul din primele patru etape

Pandurii, victorie cu Flacăra!** Bogoi, nemulțumit de programul din primele patru etape

Pandurii Târgu Jiu a câștigat cu scorul de 1-0 amicalul disputat, sâmbătă, pe terenul nou-promovatei în Liga a 3-a Flacăra Horezu. Singurul gol al testului găzduit de stadionul din Treapt a fost izbutit de George Tudoran, în minutul 9.

Antrenorul divizionarei secunde Adrian Bogoi a început jocul cu: M. Cotolan – Brânzan, Ciobanu, Vasilescu, Cenaj, Vodă, Tudoran, D. Pîrvulescu, Butucel, Trancă și C. Cotolan, iar pe parcurs au intrat o serie de jucători aflați în probe.

La Flacăra Horezu a jucat și fostul căpitan al echipei Pandurii din partea a doua a sezonului trecut, Cristian Munteanu.

În primele două amicale ale verii, Pandurii remizase cu CS Mioveni (0-0) și câștigase cu Jiul Rovinari (4-1), iar până la startul sezonului va mai disputa încă două teste. Adversarii nu au fost încă stabiliți. Cert e că echipa pregătită de Adrian Bogoi va întâlni, pe 4 august, în prima etapă a noului sezon din Liga a 2-a, Aerostar Bacău, după care va juca, pe teren propriu, cu FC Argeș.

Oficialii gorjeni speră ca Pandurii să poată disputa meciurile de acasă pe noul teren sintetic amenajat lângă stadionul Municipal din Târgu Jiu, însă, în cazul în care acesta nu va fi omologat, echipa juca în calitate de gazdă tot pe stadionul Minerul din Motru.

„Este un început de campionat dificil. În primele patru runde întâlnim trei formații foarte bune, FC Argeș, CS Mioveni și Petrolul Ploiești, plus o nou-promovată în prima rundă, un meci în deplasare”, a spus Bogoi.

Programul echipei Pandurii în tur:

1. Aerostar Bacău – Pandurii Târgu Jiu
2. Pandurii Târgu Jiu – FC Argeș
3. Petrolul Ploiești – Pandurii Târgu Jiu
4. Pandurii Târgu Jiu – CS Mioveni
5. Daco-Getica București – Pandurii Târgu Jiu
6. Pandurii Târgu Jiu – SSC Farul Constanța
7. Dacia Unirea Brăila – Pandurii Târgu Jiu     
8. Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timișoara
9. ACS Poli Timișoara – Pandurii Târgu Jiu
10. Pandurii Târgu Jiu – UTA Arad
11. Academica Clinceni – Pandurii Târgu Jiu
12. Pandurii Târgu Jiu – Sportul Snagov
13. CS Balotești – Pandurii Târgu Jiu
14. Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu
15. Pandurii Târgu Jiu – Metaloglobus
16. Chindia Târgoviște – Pandurii Târgu Jiu
17. Pandurii Târgu Jiu – ACS Energeticianul
18. ASU Politehnica Timișoara – Pandurii Târgu Jiu
19. Pandurii Târgu Jiu – Universitatea Cluj

Ultima etapă a turului se va disputa pe 28 noiembrie, dar în acest an mai sunt programate și două runde din retur, astfel că se va juca până pe 8 decembrie. În 2019, campionatul se reia pe 23 februarie, cu etapa a 22-a, iar sezonul se încheie pe data de 1 iunie.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă