Pandurii, învingătoare din nou cu CS Hunedoara! Călin Cojocaru are lotul aproape definitivat: „Vor mai veni maximum doi jucători”

Pandurii a învins, sâmbătă după-amiaza, CS Hunedoara, cu scorul de 5-1, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Pe aceeași suprafață de joc, ultima clasată din Liga 2 dispusese cu 2-0, în urmă cu o săptămână, de aceeași echipă, aflată pe locul 7 în Seria 4 din Liga 3.

Golurile echipei pregătite de Călin Cojocaru au fost înscrise de Adrian Tănăsoiu, în minutele 12 și 42, Alexandru Bodea (45) și de Korede Adedoyin, în minutele 86 și 90. Pentru CS Hunodeoara a marcat Burlacu, în minutul 35, din penalty.  

În prima parte a meciului, Pandurii i-a avut pe teren pe: Achiriloaei – Cuțitoiu, Ciobanu, Catrici, Vasilescu, P. Popescu, Cr. Ștefan, Trancă, Șendroiu, Tănăsoiu și Bodea, iar în partea a doua a meciului au mai jucat: Iovicin, B. Zlataric, N. Cotolan, E. Okeke, Dănescu, Cornicioiu, Pirciu, Gheorghe, Babaua, Dinu-Ivănescu, Goma și K. Adedoyin.

Călin Cojocaru: „Mai avem multe lucruri de remediat”

La finalul amicalului cu CS Hunedoara, antrenorul echipei Pandurii, Călin Cojocaru, s-a declarat mulțumit de capacitatea de efort a băieților săi și a acuzat din nou  lipsa de implicare a autorităților locale și județene.

„În primul rând, sunt mulțumit de efort. Mai avem multe lucruri de remediat. Sunt mulțumit că am marcat cinci goluri și ne-am creat multe faze de poartă. Am jucat în viteză, și a fost un joc destul de plăcut față de cele de până acum. Încep să se lege, cât de cât, relațiile între ei. Avem foarte mulți juniori, dacă ar fi să mai vină unul sau doi jucători, maxim. Juniorii o să meargă să joace la grupa lor după cantonament. În mare, suntem 23-24, jucători pe care vrem să-i legitimăm, și sper să se hotărască lucrul acesta cât mai repede. Mai avem câteva zile de pregătire centralizată. După aceea, miercuri, jucăm cu Slatina, iar ultimul meci vom evolua împotriva unei formații de Liga a patra.  În săptămâna premergătoare meciului cu Reșița, din 22 februarie, ne pregătim pentru acel joc. De la autorități, sper măcar să vină să ajute grupele de juniori, dacă echipa mare nu au dat vreun semn că vor să o susțină, lucru pe care nu-l înțeleg. Practic, ne ajută oameni din alte părți, oamenii de aici nu întind nicio mână către această echipă, un  lucru frustrant pentru mine și pentru băieți”, a precizat Cojocaru.

Miercuri, într-un alt meci amical, Pandurii va întâlni CSM Slatina, tot pe teren propriu.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă