Pandurii a renunțat la un fost junior al Universității Craiova după ultimul amical. Noutățile din lotul lui Bogoi și ce jucători își mai dorește

Pandurii a renunțat la un fost junior al Universității Craiova după ultimul amical.** Noutățile din lotul lui Bogoi și ce jucători își mai dorește

După victoria cu Internațional Bălești (scor 2-0), Pandurii a remizat, duminică după-amiază, în al doilea amical al perioadei de pregătire de iarnă, cu Petrolul Bustuchin, scor 1-1.

Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, liderul din Liga a 4-a Gorj a deschis scorul în minutul 4, prin Almăjanu, iar Raiciu a egalat în minutul 28. La scorul de 1-0 pentru Bustuchin, Dănăricu a ratat o lovitură de la 11 metri.

După cel de-a doilea amical al iernii, în care a fost testat și atacantul Cosmin Ionică, de la Național Sebiș, antrenorul Adrian Bogoi a renunțat la fundașul Lucian Avram, fost junior la FC U Craiova și CS U Craiova.

„În amicalul de duminică am folosit mai toți jucătorii din lot, plus cei aflați în probe. În momentul de față sunt trei certitudini la echipă: Moga, Băjan și Skoric. Avram nu va rămâne, ne trebuie altceva, peste nivelul lui. Încă nu ne-am cristalizat echipa, dar din cei veniți până acum, croatul sigur ne va ajuta mult, e un jucător bun și are doar 25 de ani. Așteptăm în continuare și alte transferuri, să ne acoperim pe toate compartimentele. Sper ca lucrurile să se rezolve, nu putem să mizăm doar pe fotbaliști foarte tineri. Dacă e să ne uităm mai atent, dintr-un lot de 19, 14 sunt jucătorii tineri, fără experiență”, a spus Bogoi.

Între timp, de la Pandurii au plecat în pauza de iarnă Ciprian Rus, Bujor, Djurkovic, Homei și Daniel Lung.

Cu Petrolul Bustuchin, echipa gorjeană a mizat pe: Moga (ex ASA Târgu Mureș) – Brânzan, Turda, L. Avram (ex CS U Craiova II), D. Drugă, Skoric (Kolubara Lazarevac), Raiciu, Șut, Tudoran, Dănăricu, Dodoi. După pauză, au mai intrat: D. Popescu, Băjan (ex ASA Târgu Mureș), Celea, Vasilescu, Vodă, C. Ionică (ex Național Sebiș), D. Pîrvulescu și Stănilă, ultimul fiind promovat de la grupele de juniori.

Miercuri, de la ora 15:00, Pandurii va întâlni ACSO Filiași. Deoarece doljenii nu doresc să joace pe sintetic, amicalul s-ar putea disputa la Motru.  

Programul amicalelor echipei din Târgu Jiu:

23.01.2018: Pandurii – Internațional Bălești    2-0
28.01.2018: Pandurii – Petrolul Bustuchin    1-1
31.01.2018: Pandurii – ACSO Filiași
07.02.2018: Național Sebiș – Pandurii
14.02.2019: Pandurii – Flacăra Horezu
16.02.2018: CSM Școlar Reșița – Pandurii

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă