Pălimaru, one-man show sub lumina reflectoarelor

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 12:28 Pregătiri, amicale
Pălimaru,** one-man show sub lumina reflectoarelor

Gloria Buzău a început meciurile de pregătire din această vară cu un succes categoric în fața unui adversar din Liga 3. Sâmbătă seara, în nocturnă, pe stadionul din Crâng, jucătorii lui Viorel Ion au trecut cu 4-0 de Înainte Modelu. Dacă în prima repriză călărășenii au rezistat bine, încasând un singur gol, în partea secundă, odată ce lumina reflectoarelor și-a pus amprenta asupra atmosferei, oaspeții au fost „orbiți” și au încasat încă trei goluri.

La capătul unui meci controlat în mare parte de buzoieni și în care s-au ratat o mulțime de ocazii, atacantul Clement Pălimaru a ieșit cel mai bine. Golgheterul Gloriei a înscris de trei ori (3, 56, 68) în aproape o oră de joc, rezultatul final fiind stabilit de Dorin Burlacu, în ultimul minut.

Gloria Buzău a început în formula: Sârbu – Iordache, Dăniță, Vlaicu, Dino Eze – Marcu, Bobe – N. Popescu, Răduca, Danciu – Pălimaru. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Ghinea, Agache, Cl. Dumitrescu, Burlacu, Koprindzshiyski, Al. Ioniță, Bălan, dar și tinerii jucători aflați în probe. 

Înainte Modelu: Bratu – Nițescu, A. Erdal, Dogaru, Antoniev – Beșleagă, Nicodim, Șelaru, A. Tene – Bolat, R. Mihalache. În a doua repriză au mai jucat: C. Răduț – Michailidis, Ghețean, Bordei, Zamfir, Triantafillakis, C. Petrescu, Stancu.

În altă ordine de idei, de duminică și până pe 12 august, echipa din Liga 2 va efectua un stagiu de pregătire la Sărata Monteoru, iar următorul amical e stabilit pe 8 august, în deplasare la Unirea Slobozia.

De partea cealaltă, Înainte Modelu mai are stabilite încă șase amicale cu: Unirea Slobozia (5 august), Farul Constanța (8 august), FC Voluntari II (12 august), ACS Berceni (15 august), Gloria Buzău (19 august) și CS Afumați (22 august).

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 12:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă