Pălimaru, omul cu golul la Gloria. Buzoienii au câștigat și al doilea amical

Gloria Buzău a obținut, miercuri dimineață, a doua victorie din tot atâtea meciuri amicale desfășurate în această iarnă. Gruparea pregătită de Viorel Ion a câștigat cu 2-1 testul disputat pe Stadionul de Atletism din Buzău în fața echipei din Liga 3 Înainte Modelu. Pălimaru, cu o dublă, a înscris golurile Gloriei, întorcând astfel rezultatul ce le era favorabil la pauză călărășenilor.

Față de precedentul amical, de vinerea trecută, cu Metalul Buzău (5-3), atunci când Viorel Ion a folosit cu precădere jucătorii aflați în probe, de data aceasta antrenorul Gloriei a apelat din start la o parte din jucătorii de bază: Vlaicu, Vîrtej, Iordache, Dedu, Nini Popescu, Burlacu și Răduca. Potrivit Șansa news, singurii jucători păstrați în primul 11 dintre noii veniți au fost portarul Andrei Preda și mijlocașul Raul Krausz. Cu toate acestea, buzoienii au început mai slab amicalul și la pauză s-au văzut conduși. Bolat a finalizat în minutul 6 o acțiune ofensivă cu un șut din interiorul careului, profitând și de greșeala defensivei buzoiene.

În partea a doua a jocului scenariul s-a inversat. Gloria a ratat prin nou-intrații Bobe și Danciu egalarea, însă nu același lucru l-a făcut și Clement Pălimaru, care l-a învins pe portarul advers dintr-o lovitură de pedeapsă obținută tot de el. Vlaicu a nimerit mai apoi bara, Pălimaru a ratat încă o șansă de gol, însă tot el a înscris și i-a adus victoria Gloriei la capătul unei faze în care a scăpat singur cu portarul.

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a început meciul cu următorul unsprezece: A. Preda – Ioniță, Vârtej, Vlaicu, Voicu, N. Popescu, Mug. Dedu, Krausz, Kopriyandziski, Burlacu, Răduca. Pe parcurs au mai evoluat: Pălimaru, Marcu, Bobe, Danciu, Mitriță și Kaya.

Echipa buzoiană va susține următorul joc de verificare sâmbătă, cel mai probabil tot pe Stadionul de Atletism, adversară fiind CS Mioveni.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă