Otopeniul respiră din nou aerul Ligii a II-a!

18 Jul. 2009, 15:00 Pregătiri, amicale
Otopeniul respiră **din nou aerul Ligii a II-a!

După doar un sezon petrecut în Liga I, în care și-au jucat partidele de acasă pe stadionul Astra din Ploiești, ilfovenii revin acasă, pe stadionul din Otopeni. Deși a avut un retur bun, CS Otopeni va începe noul sezon cu o penalizare de 3 puncte ca urmare a neîndeplinirii baremului de 25 de puncte în Liga I. În ceea ce privește conducerea tehnică, Liviu Ciobotariu (foto) a rămas în continuare antrenor principal, dar s-a renunțat la serviciile secundului Gabi Mărgărit, în locul său fiind numit Dorel Dumitrescu. Acesta este un fost jucător al grupării ilfovene care în ultima vreme s-a ocupat de juniorii clubului.

 

O dată cu revenirea în al doilea eșalon, conducerea clubului a suferit și ea schimbări majore, singurul rămas pe "corabie" fiind directorul general Mugur Porumbacu, cel care a fost alături de clubul din Otopeni încă de la fondare. Deși zvonurile dădeau clubul ilfovean ca fiind la un pas de a se retrage din campionat din cauza problemelor financiare, viitorul nu este atât de sumbru. E drept, au rămas o serie de datorii față de foștii jucători, dar, conform declarațiilor directorului general al clubului, acestea vor fi achitate în următoarele două-trei săptămâni.

 

Ca o confirmare a faptului că lucrurile au intrat pe făgașul normal la echipă, vine și faptul că se lucrează de zor la stadion pentru a fi adus la normele cerute de participarea în Liga a II-a. De altfel, o comisie de omologare din partea FRF a fost prezentă zilele acestea la Otopeni pentru a vedea care este starea stadionului.

 

În ceea ce privește lotul de jucători, schimbările sunt numeroase, renunțându-se la foarte mulți dintre jucătorii care au evoluat în Liga I. Greul în noul sezon va fi dus de jucători experimentați precum Nae, Bobariu, L. Ivan, Caramarin sau Pârvu, lângă care au rămas Kallé, Fl. Manea și S. Pană. La capitolul noutăți pot fi trecuți în acest moment doar portarul Tănase și fundașii Vodiță și Săndei, toți trei reveniți după împrumuturi.

Conform directorului general al echipei, Mugur Porumbacu, se caută în acest moment soluții pentru patru posturi: cel de fundaș dreapta, de fundaș central, de mijlocaș dreapta și atacant. Unul din numele vehiculate pentru postul de fundaș dreapta este Marian Nejneru, care tocmai și-a reziliat contractul cu Gloria Buzău.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

18 Jul. 2009, 15:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă