Chindia s-a „otopenizat”!

Chindia s-a

După numirea lui Mugur Porumbacu la conducerea clubului de sub Turnul Chindiei, gruparea dâmbovițeană a început să își primenească rândurile serios diminuate după retrogradarea în Liga a III-a. Primul examen al noii conduceri a fost meciul de Cupa României cu Sporting Roșiori, pentru care au fost aduși cinci jucători. Astfel, Petrea și Omuț au semnat contracte noi, Adrian Grigore a fost adus de la FCM Târgoviște, iar Pătru și juniorul Nisipeanu și-au prelungit înțelegerile cu Chindia

Au adus cinci jucători de la Otopeni

A urmat un nou meci, cel de sâmbătă cu Chiajna II, câștigat fără emoții, scor 6-1. Oaspeții au deschis scorul prin Militaru, dar Cherchez a confirmat forma bună prin care trece cu o triplă, restul golurilor fiind reușite de Pătru, Bucă și L. Pârvu (foto). Ultimii doi au marcat în premieră pentru Chindia, fiind sosiți săptămâna trecută de la Otopeni. Tot de la gruparea ilfoveană au mai apărut și Vătavu, Ghiță și C. Marin, ultimul fiind absent în meciul de sâmbătă din cauza unor probleme personale.

Iată și echipa folosită sâmbătă de Silviu Dumitrescu: Popescu – Pătru, Vătavu, Ispas, C. Dinu – Ad. Grigore, Honciu, C. Anton, R. Dobre – Bucă, Cherchez. Au mai jucat Omuț – Petrea, Nisipeanu, Fl. Lungu, L. Pârvu, G. Ghiță. De menționat că la capitolul absenți a figurat și Văduva, accidentat.

Dâmbovițenii au început de azi un cantonament în localitate, ce va include și două amicale, primul cu Fieni în deplasare și al doilea acasă cu Inter Clinceni.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

Pe aceeași temă