Final de poveste: Otopeniul se retrage din campionat și rămâne doar cu juniorii!

Mihai Andries 13 Jul. 2013, 19:23 Special
Final de poveste:** Otopeniul se retrage din campionat și rămâne doar cu juniorii!

Gravele probleme financiare apărute în ultimele luni la clubul din Otopeni au dus la o decizie radicală din partea autorităților locale. Astfel, în sezonul 2013-2014, Otopeniul va renunța la locul din Liga a II-a și se va axa doar pe campionatele de juniori și copii. Anunțul oficial nu a fost făcut încă public, însă lucrurile sunt destul de clare pentru gruparea de la nord de Capitală.

Salarii restante față de jucători, unii dintre ei susținând că nu au mai luat niciun ban în 2013, acuze grave din partea fostului antrenor Viorel Ion, care a susținut la postul de radio Sport Total FM că la Otopeni nu s-a dorit promovarea, dar și retragerea cererii de licențiere pentru Liga I sunt câteva din elementele definitorii ale dezastrului de la gruparea ilfoveană.

Mai sus amintitul Viorel Ion a plecat deja la Buzău, acolo unde vor ajunge o bună parte dintre foștii săi elevi de la Otopeni. Restul jucătorilor sunt în căutări, Dedu semnând deja cu Iașiul, în timp ce Pârvu și Bardu se află în curtea noii echipe a Craiovei, antrenată de Erik Lincar.

Din informațiile pe care le avem la această oră, se pare că luni se va trage obloanele peste „ferestrele” seniorilor Otopeniului, punându-se capăt unei povești care a durat timp de 12 sezoane. Povestea va mai continua momentan la nivel de copii și juniori, deși sezonul trecut republicanii și juniorii B au fost ciuca bătăilor la categoriile respective ale campionatelor naționale, cu 188 (juniorii A), respectiv 161 (juniorii B) de goluri primite!

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 13 Jul. 2013, 19:23 Special
Pe aceeași temă