Viorel Ion: „Mi-am și propus să rămân la Otopeni cel puțin încă trei ani”

Mihai Andries 13 May. 2013, 18:55 Campionat
Viorel Ion:**

Urmare a articolului „Acorduri de > în Crâng?„, clubul CS Otopeni a venit cu un drept la replică în care dezminte orice interes al antrenorului principal Viorel Ion privind o revenire a acestuia la Gloria Buzău, începând cu vara aceasta.

„Se pare că este vorba de o campanie de dezinformare. Jucătorii și antrenorii echipei noastre au un paragraf în contract în care este specificat faptul că nu pot da declarații către mass-media decât cu acceptul conducerii clubului. Procedăm așa de foarte mult timp, tocmai în ideea de a-i proteja. Dacă un ziarist își permite să pună vorbe în gura unui antrenor aflat sub contract cu CS Otopeni, ne vedem nevoiți să acționăm pe cale legală, pentru că este un fapt grav și care depășește deontologia profesională. Tehnicianul Ion Viorel se află sub contract cu CS Otopeni, este în grafic vizavi de obiectivul fixat la începutul stagiunii și nu și-a manifestat în niciun moment intenția de a pleca de aici. Oricum, nimeni, jucător, antrenor sau conducător nu a fost și nu va fi ținut cu forța la Otopeni. Restul e cancan!”, a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al grupării ilfovene.

La rândul său, antrenorul Viorel Ion a specificat faptul că nu va pleca de la Otopeni, echipă cu care și-a propus să pătrundă în prima ligă. „Pentru mine, ca antrenor, vorbesc rezultatele. Ne aflăm sus în clasament și vom duce lupta până la capăt. Nu numai că nu intenționez să plec de aici, dar mi-am și propus să rămân la Otopeni cel puțin încă trei ani. Vreau să îmi trec în CV și o promovare în prima ligă cu CS Otopeni!” a declarat tehnicianul ilfovenilor

Mihai Andries 13 May. 2013, 18:55 Campionat
Pe aceeași temă