Viorel Ion, cu un pas în Copou: „80 la sută sunt antrenorul Iașiului!”

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 17:26 Campionat
Viorel Ion, cu un pas în Copou:**

După ce a dus Otopeniul pe podiumul seriei I a ligii secunde în sezonul trecut, Viorel Ion este foarte aproape de un transfer în Copou. Contactat de oficialii ieșeni, „Vioară” și-a dat acordul de principiu pentru a prelua pe CSMS și va sosi la Iași săptămâna viitoare pentru a pune la punct detaliile contractuale.

Sunt în discuții destul de avansate cu președintele Florin Prunea și în principiu mi-am dat acordul pentru a veni în Copou. Pot spune că sunt 80 la sută șanse să semnez cu Iașiul. Urmează să am o discuție cu domnul primar Gheorghe Nichita, până nu vorbesc cu dumnealui nu pot să spun sigur că vin la Iași. Luni sau marți voi veni în Copou, iar dacă nu vor fi probleme voi semna cu CSMS, a declarat Ion Viorel pentru ProSport.

Îi plac provocările

Acesta spune că nu îl sperie incertitudinea din Copou și consideră că poate readuce Iașiul în prima ligă. „Cunosc situația existentă la echipă, știu că au plecat mulți jucători. Nu mă sperii. Sunt obișnuit cu greul, îmi plac provocările. La Otopeni am luat echipa de la zero și am terminat pe locul 3 în Seria I, dar dacă aveam licență sunt sigur că promovam în Liga I. Am terminat totuși pe locul 3 cu destule probleme la echipă, cu jucători neplătiți din luna decembrie. Revenind la Iași, cred că pot face o echipă care să promoveze în Liga I. E păcat totuși că s-a ajuns în situația ca echipa să joace în liga a doua, pentru că Iașiul are potențial„, a mai spus Ion Viorel.


Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Mihai Andries 14 Jun. 2013, 17:26 Campionat
Pe aceeași temă