Oprescu: „Sper să ne punem la punct, să marcăm ocaziile pe care le avem”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Oprescu:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat în mare parte mulțumit de evoluția echipei în amicalul cu CS Mioveni, scor 1-1.

Tehnicianul spune că jocul este în creștere, însă speră ca elevii săi să nu mai irosească atât de ușor ocaziile create. „Ne-am mișcat binișor, este din ce în ce mai bine, iar ne-am creat foarte multe ocazii pe care le-am ratat, chiar și singur cu portarul. Sper ca până la începerea campionatului să ne punem la punct, să marcăm ocaziile pe care le avem, pentru că la nivelul acesta contează”, a declarat antrenorul grupării slătinene.

Întrebat dacă formula de start pentru meciurile oficiale este cea utilizată în prima repriză a amicalului cu CS Mioveni, tehnicianul a precizat că este devreme să se vorbească de primul unsprezece. „Nu putem vorbi de primul unsprezece, mai este destul timp până la începerea campionatului. Mulți jucători ce au evoluat în repriza a doua au arătat că pot intra oricând în primul unsprezece. Să răspund exact, nu a fost primul unsprezece cel din prima repriză”, a mai spus Oprescu, citat de Gazeta nouă.

Marius ANGHEL 10 Feb. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă