Oprescu își susține jucătorii: „Am încredere în ei că își vor arăta valoarea și caracterul”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:00 Pregătiri, amicale
Oprescu își susține jucătorii:**

 Antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, își arată încrederea în jucători, în ciuda eșecului din amicalul susținut cu CS Mioveni, scor 0-4.

„Îmi asum întreaga responsabilitate în privința aducerii jucătorilor. Eu i-am dorit, am încredere în ei că își vor arăta valoarea și caracterul. Până la startul campionatului mai sunt trei săptămâni, avem timp să remediem din probleme. Este foarte important să nu cădem de la o extremă la alta. Spre exemplu, acum o săptămână, în urma unor evoluții bune, unii vorbeau de promovare, deși nu era cazul. După acest eșec, aceiași oameni sunt la extrema cealaltă, și nu e cazul”, a declarat Dan Oprescu.

În amicalul din Trivale, slătinenilor le-a lipsit forța, prestând un joc slab, fără vlagă. Acțiunile de atac inițiate au fost timide, scorul reflectând evoluția sub așteptări. Antrenorul divizionarei secunde slătinene, Dan Oprescu, ia în calcul oboseala acumulată, dar totodată consideră mult mai îngrijorătoare alte aspecte.

„Apatia, lipsa atitudinii, a agresivității, în aceste două jocuri pierdute, ar trebui să ne dea de gândit. Simpla prezență pe teren, fără o implicare totală, nu garantează succesul, indiferent cum ne-ar chema. Sper ca jucătorii să înțeleagă aceste lucruri, semnalul de alarmă pe care îl trag să fie de ajuns, altfel vor urma repercursiuni. Aștept altă atitudine, de săptămâna viitoare, și o răbufnire de orgoliu din partea lor. Pe lângă toate aceste aspecte și oboseala acumulată și-a spus cuvântul. E normal să se simtă, în perioada în care ne aflăm”, a mai spus Oprescu.

În amicalul de la Pitești, tehnicianul Dan Oprescu a urmărit doi jucători bulgari, sosiți în probe. Este vorba despre un fundaș central și un mijlocaș central.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 14:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă