Olimpia nu se mai reunește luni. Karda dă asigurări că nu mai pleacă niciun jucător: „Vă confirm eu”

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 11:37 Pregătiri, amicale
Olimpia nu se mai reunește luni.** Karda dă asigurări că nu mai pleacă niciun jucător:

Dacă până acum, în Liga 2, s-au reunit doar Luceafărul Oradea, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Juventus București, Dunărea Călărași și CS Balotești, această din urmă reprogramându-și antrenamentele pentru începutul săptămânii, restul echipelor au stabilit, după câteva amânări sau nu, să-și înceapă pregătirea pentru partea a doua a sezonului de pe 16 ianuarie. La fel au gândit și conducătorii Olimpiei Satu Mare, însă o problemă personală a antrenorului Bogdan Andone i-au determinat pe aceștia să amâne încă două zile reunirea. Astfel, jucătorii Olimpiei nu se vor antrena luni, ci abia miercuri, 18 ianuarie.

„Ne vom reuni miercuri, la ora 12:00, la stadion. Ne apucăm de treabă și vrem să ținem Olimpia sus în clasamentul Ligii a 2-a. Vă confirm eu că nu mai pleacă nimeni de la echipă deși am tot auzit variante că sunt băieți deja transferați pe la Viitorul sau Chiajna. Muntean e singurul de care ne despărțim în această iarnă. În rest, vom căuta doi, trei jucători cu care să întărim lotul. Suntem în tratative cu ei, dar nu vă spun numele până nu semnăm actele. Avem nevoie de un fundaș central, de un mijlocaș de bandă, de un atacant… Sperăm că i-am găsit și vor semna cu noi”, a spus, pentru Gazeta Nord-Vest, președintele Attila Karda.

Olimpia Satu Mare și-a pierdut, pe gratis, în această săptămână, principalul golgheter al echipei. Polivalentul Dumitru Muntean (27 ani) a cerut rezilierea contractului apoi a semnat cu rivala UTA Bătrâna Doamnă.

Marius ANGHEL 14 Jan. 2017, 11:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă