Situație gravă la AFC Hărman, unde mai mulți fotbaliști au suferit o toxiinfecție alimentară! Meciul cu Râșnov a fost reprogramat de urgență. „Nu era nicio șansă să jucăm”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 17:08 Stiri
Situație gravă la AFC Hărman, unde mai mulți fotbaliști au suferit o toxiinfecție alimentară!** Meciul cu Râșnov a fost reprogramat de urgență.

FRF a amânat meciul de Liga 3 dintre Olimpic Cetate Râșnov și AFC Hărman de sâmbătă, contând pentru etapa a 25-a a Seriei 1. 12 jucători de la AFC Hărman au suferit o toxiinfecție alimentară, iar problemele au apărut imediat după jocul de miercuri cu AFK Miercurea Ciuc. Astfel că prezența pe teren la partida cu Râșnov era imposibil pentru Hărman.

Doar Buga, Forika, Turdean, Râsteiu, Neagoie și Cortan nu au avut probleme. „12 jucători au avut probleme după meciul cu AFK Miercurea Ciuc. Este vorba de o toxiinfecție alimentară, posibil de la apă. Cei mai grav afectați au fost Paraschiv, Rotaru și Mitrică, ceilalți au avut forme mai ușoare. Nu puteam juca sâmbătă, nu era nicio șansă pentru că aveam doar câțiva jucători apți”, a spus, pentru Monitorul Expres, Marius Stoichiță, președintele grupării AFC Hărman.

Cei 12 jucători cu probleme au fost la spital joi seara, unde au primit îngrijiri de specialitate. „La antrenamentul de ieri am avut doar șase jucători”, a comentat și antrenorul Ioan Naghi.

Meciul Olimpic Cetate Râșnov – AFC Hărman a fost reprogramat pentru data de 2 mai, de la ora 17:00.

RESTUL REZULTATELOR meciurilor ETAPEI le puteți urmări AICI.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 27 Apr. 2018, 17:08 Stiri
Pe aceeași temă