Olimpia, egal chinuit cu FCM Baia Mare

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:23 Pregătiri, amicale
Olimpia, egal chinuit** cu FCM Baia Mare

Olimpia Satu Mare a jucat miercuri dimineață un meci de pregătire în compania formației FCM Baia Mare, echipă care a promovat în Liga a III-a. Partida care s-a disputat la Ocna Șugatag s-a încheiat cu scorul de 1 – 1.

În prima parte a jocului, niciuna din cele două echipe nu au reușit să înscrie, scorul la pauză fiind 0 – 0. În partea a doua a jocului, oaspeții de la Baia Mare au deschis scorul în minutul 55, prin Ciprian Duruș, însă „galben-albaștrii” au reușit să egaleze în minutul 57 printr-un penalti transformat de Molnar. Pe toată durata mitanului secund, sătmărenii nu au prea avut ocazii și astfel, meciul s-a încheiat cu scorul de 1 – 1.

„Din punctul meu de vedere băieții s-au descurcat bine. Suntem mulțumiți de cum au jucat băieții cu toate că nu au avut multe ocazii. Tot ce pot să spun e că a fost un meci de pregătire foarte bun”, a declarat tehnicianul Olimpiei, Tiberiu Csik.

În această partidă au evoluat toți cei 22 de jucători, câte 45 de minute.

FCM Baia Mare a făcut un joc bun, mai ales că a avut în teren mulți jucători foarte tineri, născuți în 1996 (Pomean, Bolos, Gurza), 1995 (Ardeleanu), 1994 (Giurgiu, Tarta), 1993 (Gherghel, Mateas) sau 1992 (Bogman, Hotea).

În prima repriză cei doi tehnicieni. Tiberiu Csik și Lulu Dragomir i-au introdus în teren pe Anca – Moș, Ene, Iuhas, Munteanu. Gavrilescu, Villand, Roghină, Zsiga, Bujor, Feier. Repriza a doua a început cu Șuta – Cozma, Sabău, Hanus, Molnar, Micaș, Kinczel, Dragoș, Prodan, Schwartcopf, Bâtea.

FC Municipal Baia Mare: Bota – Gherghel, Hodor, Zoldi, Durus, Tarta, Vanca, Giurgiu, Bogman, Ardeleanu, Pomean. Au mai evoluat: Mateas, Toma, Hotea, Bolos si Gurza.

Fotbaliștii sătmăreni vor avea parte în această după masă de un program de recuperare.

De partea cealaltă, băimărenii au programat al doilea amical pentru miercuri, 31 iulie, tot cu Olimpia Satu Mare, de data aceasta cele două echipe urmând a se confrunta pe stadionul „Viorel Mateianu” din Baia Mare.

Articol scris de Elena Govor
 

Marius ANGHEL 24 Jul. 2013, 15:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă