Obiectivul lui Tănase la UTA: „Să strâng cât mai multe meciuri în Liga 2 și să promovez”

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 10:53 Pregătiri, amicale
Obiectivul lui Tănase la UTA:**

Dincolo de încărcarea bugetului de salarii, utiștii au considerat că achiziționarea lui Alin Ignea ar fi blocat pe undeva ascensiunea tinerilor din lot, care – de altfel – au avut evoluții destul de bune în prima parte a sezonului. Pe poziția de mijlocaș central, alături de Chindriș, au evoluat Jorza și Tănase și Dobrean, ultimul pierzând puțin trenul pentru stagiunea de primăvară datorită unei accidentări la gleznă.

În partidele de verificare, cel puțin deocamdată, Jorza a făcut mai mereu parte din formula de start, însă și Ionuț Tănase (18 ani) a arătat o formă destul de bună. „Relația cu Amir este foarte bună, concurența dintre noi, dar și alți jucători din lot e benefică. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, iar la final domnii antrenori vor decide cine merită să joace. Personal, cantonamentul de la Moneasa m-a ajutat foarte mult, mi-a dezvoltat capacitatea de efort, deși, ca dificultate, vine pe locul doi după un stagiu de pregătire făcut cu nea” Feri (n.a. Tisza) în urmă cu doi ani tot la Moneasa”, spune piteșteanul transferat în urma cu trei ani la grupa 1997-1998 pregătită de Cristi Păcurar și Francisc Tisza la Atletico.

La reluarea campionatului ligii secunde, la Arad sosește FC Brașov, echipă împotriva căreia Tănase și-a făcut botezul în Liga a 2-a. „Ar fi ceva frumos să joc din nou împotriva unei echipe de mare tradiție în fotbalul românesc, puternice, aflate în luptă directă cu UTA pentru primele locuri în clasament. Aș da totul pe teren pentru cele trei puncte, cum de fapt obișnuiesc să o fac mereu când se apelează la mine”, a adăugat mijlocașul, care pe 9 ianuarie și-a sărbătorit majoratul.

Tânărul mijlocaș are și un obiectiv personal în „alb-roșu”: „Doresc să strâng cât mai multe meciuri în Liga a 2-a și, de ce nu, să promovez cu UTA”.

Tănase a fost titular în trei partide în actula stagiune: la Brașov și Râmnicu Vâlcea și acasă, cu Olimpia Satu Mare. A mai intrat pe teren și la Mioveni, în ultimele 12 minute.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Feb. 2016, 10:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă