Nume interesante la amicalul Berceni – Afumați

Mihai Andries 16 Jul. 2014, 19:20 Pregătiri, amicale
Nume interesante** la amicalul Berceni - Afumați

Stadionul Comunal din Berceni a fost ieri gazda unei partide de verificare între echipa locală ACS și CS Afumați. Garniturile celor două formații au numărat mai bine de 30 persoane purtătoare de echipament sportiv. Majoritatea dintre aceștia au și evoluat, mai bine sau mai puțin bine, după putință, încercând astfel să demonstreze celor doi tehnicieni, Marin Dragnea pentru gazde și Vasile Neagu de la oaspeți, că sunt capabili să evolueze la cele două formații.

Desfășurată pe durata a trei reprize de câte 30 de minute, partida n-a fost una lejeră, de vară, fiind pe alocuri destul de încrâncenată, câteva faulturi ceva mai dure demonstrând ambiția jucătorilor. În prima repriză, antrenorii celor două formații au aliniat o posibilă formație cu care ar putea debuta în sezonul apropiat pentru ca în repriză secundă să fie rulați și ceilalți jucători care au rămas după încheierea sezonului. În cea de-a treia repriză au intrat pe terem „mânjii”, așa cum plastic îi numea un localnic. Judecând după gestică și grimase, cei doi tehnicieni nu prea au fost impresionați de pretendenți.

Totuși am notă că la gazde au făcut pregătirea separat Alin Pătrașcu, Alexandru Radu și Alin Nistor. În schimb, noutățile notabile în tabăra gazdelor s-au numit Ciumacenco, Butucel, Muscalu, Arotaritei și Viorel Dinu, ultimul dintre ei venit să se pregătească cu echipa Berceniului, dar posibil să rămână în Ilfov pentru sezonul următor. Pentru oaspeți au evoluat mulțumitor noii sosiți Ruiz și Voican.

Rezultatul final a fost de 3-1 în favoarea gazdelor golurile fiind marcate de Mihai, Dinu, Ciumacenco respectiv Ruiz. De menționat este faptul că afumățenii au deschis scorul în prima repriză, în timp ce bercenarii au revenit pe final.

ACS BERCENI – CS AFUMAȚI 3-1 – scor pe reprize: 0-1, 1-0, 2-0
Au marcat Mihai, Dinu, Ciumacenco / Ruiz

Berceni 1 – Iancu – Anghel, Nicu, Sandu, Manea, Ghinea, Ștefan, Muscalu, Butucel, Pădurețu, Arotăriței
Berceni 2 – Oprea – Gheorghe, Ciuică, Bogdan, Mihai, Roman I, Tătar, Ciumacenco, Ene, Roman II, Dinu
Afumați 1 – Obretin – Vincene, Bar, Mogoș, Stancu, Chirilă, Balgiu, Surugiu, Nicolae, Ruiz, Voican
Afumați 2 – Obretin – Nedelea, Bar, Mogoș, Mureșan, Nicolae, Robicek, Piko, Ionică, Vlada, Ruiz

Sursa: IlfovSport

 

Mihai Andries 16 Jul. 2014, 19:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă