Noua echipă a Piteștiului are meci școală pe nocturnă!

Mihai Andries 03 Aug. 2013, 16:02 Pregătiri, amicale
Noua echipă a Piteștiului** are meci școală pe nocturnă!

Înainte de a afla răspunsul în ce ligă vor juca sezonul viitor, jucătorii de la SCM Argeșul Pitești vor efectua un meci școală pe terenul central al Complexului Nicolae Dobrin. Partida se va juca în nocturnă urmând să înceapă la ora 20:00. Acesta va fi primul meci în care antrenorul Iulian Crivac îi va vedea la lucru pe jucătorii veniți să evolueze la gruparea din Trivale.



Conducerea clubului a de­pus acum câteva zile o ce­rere la FRF în care a cerut ca echipa să joace în liga a doua iar în funcție de acest răspuns se va lua o decizie în privința noilor achiziții.

Facem cîte do­uă antrenamente zilnic, pentru că a­vem de recu­pe­rat un handi­cap față de alte for­mații care au început pre­gătirea mult mai de­vre­me. Tre­buie să ne mișcăm repe­de, deoarece, dacă vom fi în Liga a III-a, începem pe 16 august. În Liga a II-a am avea mai mult timp, întrucît se începe pe 7 septembrie. Am avea la dispoziție o lună să punem lucrurile la punct. Eu cred că șansele sînt destul de mari, avînd în vedere că multe echipe au mari probleme financiare. Sper ca și noi să fim acceptați să jucăm în a­cest eșalon. Dacă nu ne vor accepta, nu va fi nici o problemă. Începem din Liga a III-a cu un o­biectiv clar: promo­va­rea în eșalonul doi. Vom vedea ce va fi peste cîteva zile, cînd se va stabili componența seriilor și programul com­petițional, a declarat Adrian Dulcea. 

 

Sursa: SportArgeș

Mihai Andries 03 Aug. 2013, 16:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă