Noua echipă a Piteștiului a început pregătirea: „În câteva zile vom ști nu­mele noului an­trenor”

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 13:17 Pregătiri, amicale
Noua echipă a Piteștiului a început pregătirea:**

Noua echipă de fotbal a Piteștiului, FCM Argeș, a început, ieri seară, pre­gătirea pentru noul sezon compe­tițional. Primul antrenament al pite­tenilor s-a desfășurat sub comanda lui Nicolae Diță, până la numirea noului tehnician al echipei.

La ședința de pregătire de la sta­di­o­nul Nicolae Dobrin au fost pre­zenți unii dintre foștii jucători ai SCM-ului și juniori de la școlile de fotbal din Pitești. Gabi Alexe, unul dintre con­ducătorii noii echipe din Trivale, ne-a dat mai multe amănunte despre a­cest proiect: „Tim­pul este destul de scurt până la în­ce­pe­rea cam­pio­na­tu­lui și a trebuit să în­ce­pem pregătirea. În câteva zile vom ști nu­mele noului an­trenor. La pregătire a­vem atât un nucleu de jucători de la SCM Pitești, cât și câțiva tineri de la șco­lile de fot­bal din Pitești. Suntem în ne­gocieri cu mai mulți jucă­tori cu ex­pe­riență, pentru completarea lotului. Sunt fot­ba­liști tineri și valoroși, care au jucat la un nivel mult mai ri­dicat față de cel ca­­re suntem noi acum, care ne pot a­ju­ta foarte mult în acest proiect. Nu­me­le le vom da doar în momentul în care vor semna cu noi. Sper ca până săp­­tă­mâna viitoare să definitivăm lo­tul și să dăm drumul la treabă”.

Hidro, adversarul din Cupa României

Noua echipă a Piteștiului va avea săp­tămâna viitoare primul meci ofi­cial din acest sezon competițional. FCM Argeș va disputa miercuri, de la ora 17.30, în de­plasare, confruntarea cu Hidro Râmnicu Vâlcea. Par­tida contează pen­tru turul doi al Cupei Ro­mâniei, iar arge­șenii au ca obiectiv ca­li­ficarea în faza următoare a întrecerii.

Ga­bi Alexe crede că adversarul nu este unul de speriat: „Din informațiile pe care le am, Hidro Vâlcea este o echipă nou-pro­mo­va­tă în Liga a III-a. Acest joc îl vom a­bor­da cu jucătorii tineri, iar o­bi­ectivul este ca­li­ficarea în faza ur­mă­toa­re a între­ce­rii”.

Se stabilesc seriile

FCM Argeșul Pitești își va afla săp­tă­mîâna viitoare seria în care va juca. Pe 5 au­gust, la sediul FRF va avea loc trage­rea pentru stabilirea seriilor și a pro­gra­mu­lui competițional. Noua ediție a Ligii a III-a va începe pe 15 august. Față de a­nul trecut, când în acest eșalon au fost șa­se serii, în ediția 2013-2014 vor fi doar pa­tru serii de câte 18 echipe. Prima cla­sa­tă din fiecare serie va promova în Liga a II-a, iar ultimele șase clasate din fie­ca­re serie vor retrograda. „Pentru noi ideal ar fi să evităm seria echipelor din Ilfov, iar cea mai accesibilă mi se părea cea cu minerii”, a spus Gabi Alexe.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 26 Jul. 2013, 13:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă