Crivac anunță achiziții importante: „Tameș și Dulcea vor să joace la Pitești”

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 15:11 Stiri
Crivac anunță achiziții importante:**

Noul antrenor al echipei de fotbal a Piteștiului anunță transferuri importante la FCM Pitești. Iulian Crivac, principalul grupării din Trivale, spune că îi va avea sub comandă pe unii dintre fotbaliștii pe care i-a avut și la FC Argeș. Tehnicianul argeșean este convins că acest nou proiect va da rezultate și că fotbalul argeșean va reveni în câțiva ani unde îi este locul.

Crivac ne-a spus cum au decurs discuțiile cu reprezentanții municipalității: „Am ajuns la un nu­mi­tor comun, după mai multe runde de discuții. Reprezentanții municipalității au acceptat ce­rin­țe­le mele. Am cerut să am condiții pentru per­for­man­ță, condiții bune de pregătire, vitaminizare și un staff cu care să lucrez în bune condiții. Ce­rin­țele mele au fost acceptate. Acest proiect este cea mai bună soluție pentru fotbalul argeșean, dacă FC Argeș este în situația care este. Obiectivul FCM Pitești în acest an este promovarea în liga a doua. Deja lucrăm la stabilirea lotului cu care vom abor­da această ediție de campionat. Vă pot spune că Iulian Tameș și Adrian Dulcea și-au exprimat do­rin­ța la această echipă. Dulcea vrea să fie a­proa­pe de familie și să revină la Pitești. Mi-a spus că nu a semnat niciun contract cu UTA. În afară de cei doi, voi mai lucra cu Iancu, Moise și Drăgan, pe care i-am avut la FC Argeș. Suntem în discuții și cu alți jucători valoroși iar peste câteva zile vom ști pe cine vom conta”.

Nu va sta pe bancă astăzi

Tehnicianul FCM Argeș își va intra în atribuții peste câteva zile, chiar dacă echipa va întâlni as­tăzi, în deplasare, de la ora 17.30, la Vâlcea, pe Hi­dro. Meciul contează pentru turul doi al Cu­pei României. „Nu voi sta pe bancă, însă voi fi prezent la meci, pentru a urmări echipa. Conclu­ziile le voi trage după acest meci, când îmi voi for­ma și o părere obiectivă despre potențialul echi­pei. Îmi voi intra în atribuții peste câteva zile”.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 31 Jul. 2013, 15:11 Stiri
Pe aceeași temă