Iulian Crivac, noul antrenor al echipei FCM Argeș

Marius ANGHEL 30 Jul. 2013, 12:53 Stiri
Iulian Crivac,** noul antrenor al echipei FCM Argeș

După mai multe runde de discuții, conducerea clu­bului FCM Argeș a ajuns la un numitor comun pen­tru sta­bi­li­rea staff-ului tehnic care se va ocupa de pregătirea e­chi­pei de fotbal a Piteștiului. Vice­pri­marul Cornel Io­ni­că a confirmat că repre­zentanții municipalității au ajuns la un acord cu Iulian Crivac, care în sezonul trecut a pre­gătit pe FC Argeș.

Noul antrenor al echipei de fotbal a Pi­­teș­tiului își va intra în drepturi în câ­te­va zi­le: „Am stabilit ca antrenorul e­chi­pei FCM Argeș să fie Iulian Crivac. O­bi­ec­tivul e­chi­pei în acest sezon este pro­movarea în liga a doua. În câteva zile, vom definitiva lotul cu care vom a­bor­da această ediție de campionat. Tot a­tunci vom stabili și or­ga­nigrama clu­bu­lui. Vă pot spune că sîn­tem în discuții cu mai mulți jucători cu ex­pe­riență, care și-au arătat disponibilitatea de a juca la FCM Argeș. Unul dintre ei este Iulian Ta­meș. În afară de acesta, pe lista noas­tră de achiziții mai sunt și alți jucă­tori de la FC Argeș. Vom vedea ce vom pu­tem lua. În mod cert, în câteva zile vom ști pe cine vom conta în această e­di­ție de campionat”, ne-a declarat vice­pri­marul Cornel Ionică.

Buget pentru performanță

După oficializarea numirii lui Iulian Cri­­vac în funcția de antrenor principal al FCM Argeș, tehnicianul va stabili și lotul cu care va pleca la drum. Bugetul pentru acest an competițional va fi fixat în func­ție de necesitățile clubului. Vice­primarul Pi­­teștiului, Cornel Ionică, dă asigurări că acesta va fi unul pe măsura aștep­tă­ri­lor, iar fotbaliștii care vor face parte din acest proiect vor avea condiții pentru per­for­manță.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 30 Jul. 2013, 12:53 Stiri
Pe aceeași temă