Tameș va juca în Trivale

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 15:10 Pregătiri, amicale
Tameș** va juca în Trivale

Mijlocașul Iulian Tameș va juca în acest sezon competițional la FCM Argeș. Experimentatul jucător va semna în câteva zile cu noua echipă de fotbal a Piteștiului, după ce a încheiat conturile cu FC Brașov.    

Tameș speră să revină cu FCM Argeș în Liga I: „Am dis­­­cutat cu cei din condu­ce­rea clubului și mi-am dat a­cor­dul să joc la noua echipă a Pi­teștiului. Este un proiect se­rios, care m-a atras, și în câ­te­va zile voi semna con­trac­­­tul. Se poate face o trea­bă bu­­nă. Obiectivul este pro­mo­va­rea. Vor mai fi aduși și alți ju­cători cu experiență, cu ca­re sunt sigur că ne vom în­de­plini obiectivul. Eu am mai a­vut și alte oferte de la clu­buri din ligile I și a II-a, dar am pre­­fe­rat FCM Argeș, de­oa­re­ce sunt acasă. Nu mai vreau să stau departe de fa­milie, pen­tru că mi s-a luat să fiu me­reu plecat. Venirea mea la o e­chipă de Liga a III-a nu este un pas înapoi. Nu este nicio ru­șine să joci la a­cest nivel, da­că se vrea o treabă se­­ri­oa­să. Vreau să mai joc în­că niște ani și să pro­mo­vă­m în Li­ga I. Este un proiect fru­mos, ca­re va da roade, dacă este se­rio­zi­tate”.

FCM Argeș are același staff ca fosta FC Argeș

După o perioadă în care lu­cru­ri­le la echipa de fotbal a Piteș­tiului au fost destul de neclare, apele încep să se liniștească la FCM Argeș. Conducerea clu­bu­lui a stabilit după mai mul­te run­de de discuții com­po­nența staff-ului tehnic cu care auto­ri­tățile locale vor încerca să pro­moveze în liga a doua.

În funcția de antrenor prin­ci­pal al echipei a fost instalat Iu­li­an Crivac, fostul tehnician al ce­lor de la FC Argeș. Crivac va fi ajutat de Adrian Dulcea, care va fi jucător și antrenor secund al e­chipei. Cei doi au mai lucrat îm­preună în sezonul trecut la gru­parea din Trivale. În staff-ul teh­nic a fost cooptat și Dan Di­diță, care se va ocupa de pre­gă­ti­rea fizică a jucătorilor. Didiță a lu­crat și el la FC Argeș câteva luni, însă a plecat după mai mul­te discuții contradictorii cu fostul ad­minis­tra­tor delegat al clubului, Cătălin Barbu. Oficialii FCM Ar­geș sunt în discuții avansate și pen­tru gă­sirea unui antrenor cu portarii, iar cele mai mari șanse de a o­cu­pa acest post le are Eu­gen An­ghel, care a lucrat și el tot la FC Argeș cu Iulian Crivac.

Se negociază

În aceste zile, șefii clubului vor purta discuții decisive pentru în­tărirea lotului. Oficialii echipei de fotbal a Piteștiului sunt în ne­go­cieri avansate cu jucătorii de la FC Argeș,care au mai rămas du­­pă ce majoritatea și-au găsit echipe. Con­du­că­to­rii vor ca sche­­letul echipei să fie format din ju­cători cu mare ex­periență, lângă ca­re să fie a­duși fotbaliști tineri, dornici de a­fir­mare. În a­fară de ju­cătorii alb-vio­leți care vor fi a­duși, la FCM Argeș se do­rește a­ducerea a încă 3-4 fotbaliști ex­pe­rimentați, pen­tru a se crea o e­chipă pu­ter­ni­că și ca­pabilă să de­fileze în lupta pentru promo­vare.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 01 Aug. 2013, 15:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă