Muscă a reușit o dublă în amicalul cu juniorii B de la Ludogorets

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 11:57 Pregătiri, amicale
Muscă a reușit o dublă** în amicalul cu juniorii B de la Ludogorets

Juniorii republicani A de la FC Farul (născuți în anii 1996 și 1997) au învins grupa 1998 a clubului bulgar Ludogorets, într-un amical care s-a disputat în țara vecină, la Nisipurile de Aur. Scorul a fost 4-1, Farul punctând prin Alexandru Muscă (de două ori), Ionuț Gheorghe și Gavrilă. Aflat în pregătire cu echipa mare a Farului, Muscă a făcut deplasarea pentru acest meci, după care a revenit în cantonamentul „marinarilor” din Mamaia.

Într-o altă confruntare de verificare, juniorii C (născuți în anul 2000) de la Școala de Fotbal Farul 2010 au cedat cu 1-7 în fața formației 1999 a lui Ludogorets (campioană națională).

Ieri, aceiași republicani A de la Farul au trecut cu 4-3 de Axiopolis Cernavodă, vicelidera Seriei Vest a Ligii a IV-a a județului. Pentru Farul au marcat Erdal Ali, Alexandru Talașman, Wallid Abelatif și Ionuț Gheorghe.

Sâmbătă, constănțenii se deplasează la baza Academiei „Hagi” pentru un amical cu grupa 1998 a Academiei.

Auraș Brașoveanu: „Giani Nedelcu este bine”

Ieri, FC Farul a bifat a doua zi de cantonament, efectuând două antrenamente, primul pe plaja de la Mamaia, al doilea, pe terenul CFR din Constanța. De astăzi, va intra în cantonament și atacantul Alexandru Grigoraș, care a trebuit să-și rezolve unele probleme personale. De asemenea, aseară a ajuns la Constanța și un alt atacant, golgheterul echipei, Marco Enciu. În privința fundașului stânga Robert Szalkai, președintele Farului, Auraș Brașoveanu, a spus că situația sa se va stabili luni.

Brașoveanu a oferit amănunte și despre Giani Nedelcu, președintele Consiliului Director al Farului, care a suferit o intervenție chirurgicală în Germania. „A fost operat la piciorul stâng, iar acum este bine. Îi urăm lui Giani sănătate și îl așteptăm cât mai repede lângă echipă”, a spus Brașoveanu.

Sursa: Ziua Constanța

Mihai Andries 05 Feb. 2015, 11:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă