Munții de zăpada au dat peste cap programul aluminiștilor

14 Feb. 2012, 15:55 Pregătiri, amicale

Terenuri acoperite de zăpadă, temperaturi scăzute, viscol. De asta au parte fotbaliștii echipei Alro Slatina la revenirea din cantonamentul efectuat în Antalya. Elevii lui Daniel Mogoșanu au susținut ieri după-amiază primul antrenament la baza „Metalurgistul”.

Condiții improprii de desfășurare a pregătirilor. Ca și alte formații din România care se află în țară, aluminiștii trebuie să facă față vremii potrivnice și să înfrunte gerul din această perioadă. După două zile libere acordate la revenirea din stagiul de la Belek, aluminiștii s-au reunit ieri pe „Metalurgistul”. Oficialii clubului au trecut la deszăpezirea terenului, pentru a permite desfășurarea antrenamentelor. „Văd condițiile care sunt în momentul de față în România. Va fi o perioadă extrem de dificilă pentru a găsi posibilitatea să ne antrenăm la un nivel ridicat”, a spus antrenorul Daniel Mogoșanu.

În condițiile în care ninsorile vor continua să cadă, jocurile amicale pe care echipa slătineană le are programate în această săptămână stau sub semnul întrebării.

„Avem programate pentru această săptămână două jocuri amicale, joi cu FC Caracal, iar sâmbătătă cu Râmnicu Vâlcea. Vom vedea în zilele următoare dacă vom reuși să jucăm aceste meciuri”, a mai declarat Mogoșanu.

La ședința de pregătire de ieri după-amiază nu a luat parte fundașul Bogdan Vișa, aflat în imposibilitatea de a face deplasarea la Slatina din cauza zăpezii. Din același motiv și prezența unui alt jucător din centrul defensivei, Iulian Grosu, era incertă.

VEZI pe OLT TV ce părere are Mogoșanu despre prestația atacanților din amicale susținute în Antalya

Video: Olt TV
Foto: Gazeta Nouă

14 Feb. 2012, 15:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă