Mulțumit de joc, nemulțumit de rezultat

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:16 Pregătiri, amicale
Mulțumit de joc,** nemulțumit de rezultat

Antrenorul Mioveniului, Iordan Eftimie, s-a declarat la finalul partidei din Bănie mulțumit de evoluția echipei sale, însă a fost dezamăgit de rezultat.

După meci, tehncianul gal­ben-verzilor ne-a vorbit și despre ceea ce va urma în continuare pentru CS Mi­o­veni: „A fost un joc destul de bun. Normal, nu sunt mul­țu­mit de rezultat, dar de e­vo­lu­țiile jucătorilor, în a­fa­ră de doar câțiva care nu s-au ri­di­cat la nivelul dorit, sunt mul­țumit. Am făcut o primă re­pri­ză foarte bună, iar da­că Ayza sau Tănasă reu­șeau să înscrie, era alt­ce­va. În a doua repriză, s-au fă­cut și greșeli, la goluri, în­să eu sper să nu le mai re­pe­tăm. Ne-am ridicat la ni­velul cra­io­venilor, care sunt o echipă bu­nă, cu un lot bun, cu in­ves­tiții serioase și care, du­pă părerea mea, vor trage la pro­­movare, pen­tru că au toa­te condițiile, in­clu­siv fi­nan­­cia­re. În jocurile de veri­fi­ca­re disputate în a­ceas­tă va­ră, am avut în ge­neral evo­lu­ții bune. În unele partide, s-a resimțit și obo­sea­la a­cu­mu­la­tă în pre­gă­tire. În ge­neral, sunt mul­țu­mit. Încă de la a­cest meci am încercat să le dau ju­că­to­rilor ocazia să e­volueze mai mult, de­oa­re­ce încer­căm să contu­răm e­chipa. Până acum au cam avut șan­se egale, ju­când fie­ca­re într-un meci câte o re­pri­ză. Dar, de acum, le dăm dru­mul să joace mai mult”.

Vrea calificare în Cupă

Pentru CS Mioveni, următorul meci va fi cel din Cupa Româ­ni­ei. Galben-verzii vor juca, marți, în deplasare, la Boldești, cu e­chi­pa locală care activează în Liga a IV-a. „Sper ca băieții să trateze me­ci­ul cu seriozitate și să câș­ti­găm în fa­ța unei echipe de Liga a IV-a”, spu­nea, ieri, antrenorul Iordan Ef­ti­mie.

A urmărit amicalul Motru – Vâlcea

Tehnicianul Mioveniului s-a numărat, sâmbătă di­mi­nea­ță, printre spectatorii amicalului Minerul Motru – CSM Rm. Vâlcea, disputat pe terenul primei echipe. „Îi știam pe cei de la Motru… Au mulți jucători de la Caracal și au mai luat acum un vârf de la Pandurii. Eu zic că putem câștiga la ei fără probleme. Trebuie să ne pregătim însă destul de bine și să exploatăm problemele pe care ei le au”, spunea Eftimie.

Mioveniul va debuta în campionat peste două săptămâni, la Motru, iar cu Vâlcea se va juca în etapa a patra.

Boboc și Popescu, iar la lot

Banca tehnică a Mioveniului are și ceva probleme de lot în debutul acestui campionat, însă nu este vorba despre probleme medicale. Doi dintre jucătorii lui Iordan Eftimie au fost din nou selecționați la lotul României de juniori UNDER 18, Boboc și Popescu. Cei doi vor fi prezenți la lot, în perioada 2 – 10 septembrie, și vor rata primul meci oficial al Mioveniului, iar apoi, în luna sep­tem­brie, vor lipsi din nou de la echipă, pentru o nouă acțiune, în Polonia.

Articol scris de Silviu Mihai

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă