Mioveniul trage tare și în sală!

Mioveniul trage tare și în sală!

Jucătorii Mioveniului au efec­tuat, ieri dimineață, un antre­na­ment la sala de forță. Acesta este primul de acest gen de la venirea din cantonamentul de la Poiana Bra­șov, acolo unde ședințele la sala de forță erau zilnice.

„Vom face săptămânal antrenamente la sală. De data aceasta, am lucrat pe două gru­pe, la 15 aparate, pentru viteză de execuție, cu greutăți mai mici. Facem o primă parte a antrenamentului la sală și apoi separat pentru dezvoltarea for­ței explozive”, a explicat antre­no­rul secund Marius Stoi­ca.

Sâmbătă se trage linie

După amicalul de astăzi, sâm­bătă este programat încă unul, acesta urmând a se des­fășura pe terenul sintetic de la Grupul Școlar Coli­bași. Adversară va fi FC OIt, iar partida va fi foarte importantă pentru jucătorii veniți în probe în această iarnă.

„Du­pă meciul de sâmbătă vom tra­ge linie. 90% se va stabili și lotul cu care vom a­borda partea a doua a campio­na­tului. Îi vom vedea și în acest joc, iar apoi vom decide cine va ră­mâne și cine va pleca”, spune preșe­din­tele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă