Milan Baros și Riera au jucat contra Chindiei!

10 Feb. 2012, 10:23 Pregătiri, amicale
Milan Baros și Riera** au jucat contra Chindiei!

Galatasaray Istanbul nu și-a menajat vedetele în confruntarea amicală cu Chindia Târgoviște, disputată miercuri la Florya. Baros, Riera, Serkan, Servet și Gokhan au fost numele grele trimise de turci în teren la meciul de pregătire cu echipa lui Gică Popescu. Fostul internațional s-a aflat de altfel în tribună, ca și în 2011, urmărindu-și la lucru fotbaliștii în primul meci amical de pe meleaguri turcești. Gazdele s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Ceyhun (min. 34) și Ismail Unsal (min. 83), respectiv Răzvan Dobre (min. 3). După jocul de la Istanbul, Chindia a ajuns în Antalya, în stațiunea Belek, unde se va rămâne până în data de 17 februarie. În acest interval, echipa pregătită de Flavius Stoican va întâlni Rapid (11 februarie, perfectat) și, posibil, Petrolul Ploiești, Sportul Studențesc sau Kuban Krasnodar.

Galatasaray, echipa de start: Aykut – Serkan, Servet, Gokhan, Gaglar – Ceyhun, Riera, Aydin, Yigit – Baros, Sercan.

Chindia: Perianu – Pătru, Rădoi (cpt), Mladen, Bușu – Mihăescu (Honciu), Anton, Cherchez, Dobre -Radu, Verdeș. În repriza a doua: Perianu – Pătru, Rădoi, Mladen, Dinu – Honciu, Petrea – Șerban, Gavrilă, Băluță – Negoescu. Au mai jucat: Omuț, Calu, Morariu, Horvath, Bușică.

Silviu nu e!

Deși anunțat director tehnic al Chindiei Târgoviște, Silviu Dumitrescu nu a făcut deplasarea cu echipa în Turcia, pentru al doilea cantonament al iernii. Antrenorul care a lăsat echipa pe podiumul seriei B2 nu a fost inclus nici pe lista celor care au susținut stagiul de pregătire de la Peștera. „E un cantonament fizic, nea Silviu e cu partea tehnică”, s-a explicat la acea vreme. Oficial, Silviu Dumitrescu ar fi renunțat la postul de antrenor principal din cauza unor probleme de sănătate.

Articol scris de Ionuț MARIN

10 Feb. 2012, 10:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă