Metalosport a devenit sperietoare pentru echipele din Liga 2 în meciurile amicale. Gloria Buzău, ultima victimă a gălățenilor

Marius ANGHEL 19 Feb. 2016, 11:56 Pregătiri, amicale
Metalosport a devenit sperietoare pentru echipele din Liga 2 în meciurile amicale.** Gloria Buzău, ultima victimă a gălățenilor

Metalosport Galați a devenit, în această perioadă de pregătire, o adevărată sperietoare pentru echipele din Liga 2. După ce a câștigat amicalele cu Farul Constanța (2-1) și Dacia Unirea Brăila (1-0), echipa gălățeană din Liga 3 a învins-o, miercuri, și pe Gloria Buzău. Testul desfășurat pe stadionul Dunărea din Galați s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru echipa lui Viorel Tănase.

Cu trei jucători de 18 ani în primul unsprezece, Metalosport Galați și-a pus adversarul la colț încă din primele minute ale amicalului. În minutul 5, Bahnașu, servit între liniile adversarului, a condus mingea până la intrarea în careu, i-a pasat în stânga lui Aurelian Gohoreanu și mijlocașul stânga gălățean a deschis scorul! Nici bine nu s-au dezmeticit buzoienii că adversarii au mai irosit două ocazii clare în fața porții, Butoi, Bahnașu și Gohoreanu împletind meticulos câteva pase rapide în zona periculoasă, scrie site-ul oficial al echipei gălățene. Apoi, în minutul 10, Cosmin Blănaru a primit o minge excelent trimisă în diagonală, a intrat în viteză în suprafața de pedeapsă și a trimis decisiv în colțul lung, înscriind cu ajutorul barei.

Treziți în cele din urmă, însă conduși cu două goluri, jucătorii de la Gloria Buzău au preluat posesia, au pus presiune în jumătatea Metalosportului, au avut o transversală după ce Olteanu s-a opus golului, dar n-au reușit să reducă deloc din diferență, astfel că au trebuit să se recunoască învinși, pentru prima dată în această iarnă.

După succesele cu Metalul Buzău (5-3), Înainte Modelu (2-1) și remiza cu CS Mioveni (0-0), Gloria Buzău își poate lua revanșa, sâmbătă, după insuccesul cu Metalosport, în amicalul cu Viitorul Domnești, desfășurat pe terenul mare al stadionului din Crâng.

FC Metalosport a început jocul cu Gloria în formula: Olteanu – Blănaru, Cârjă (cpt.), Voicu, Sevastian – Adăscăliței, Lungu – Zaharia, Bahnașu, Gohoreanu – Butoi. Au mai intrat după pauză: Vasiliu, Stancu, Gâță, Tudose, Cană, Istrate, Constantinescu, Mihu și Iancu.

Foto: Adi SOARE

Marius ANGHEL 19 Feb. 2016, 11:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă