Melcea: „Cred că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul”

02 Feb. 2012, 15:05 Pregătiri, amicale
Melcea:**

Transferat în această iarnă de la Mureșul Deva, mijlocașul dreapta Iosif Melcea a evoluat în sezonul precedent pentru o altă formație din serie, CSM Râmnicu Vâlcea. Fotbalistul este de părere că FC Olt Slatina, grupare cu care a semnat un contract pe un sezon și jumătate, are șanse reale să evite retrogradarea.

Venit în această pauză competițională la FC Olt Slatina, mijlocașul Iosif Melcea, este un jucător cu destule prezențe în eșalonul secund. Cunoscând nivelul seriei, fotbalistul de 25 de ani este încrezător în șansele nou-promovatei de a reuși menținerea în Liga a II-a. În tur, mijlocașul a fost unul dintre jucătorii de bază ai formației Mureșul Deva, echipă pentru care a marcat trei goluri.

„Sunt șanse reale de a ne menține. De la locul patru în jos, orice echipă poate retrograda. Diferența este mică, noi suntem la doar un punct, eu cred că vom reuși să ne îndeplinim obiectivul mult mai devreme de finalul campionatului. Este foarte important să începem cu dreptul pentru moral. Când vii după o victorie, abordezi altfel celelalte partide”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Iosif Melcea.

„Nu contează numele marcatorului”

Autor al primului gol din meciul de pregătire susținut cu Damila Măciuca, Iosif Melcea s-a integrat foarte bine în tabăra grupării FC Olt Slatina. Mijlocașul își dorește să puncteze cât mai des pe tabela de marcaj în campionat, însă, spune el, important nu este numele marcatorului, ci punctele obținute.

„Îmi doresc să înscriu, dar până la urmă nu asta contează, important este ca echipa să câștige. Dacă adunăm puncte, cu toții avem de câștigat. Mă simt foarte bine la FC Olt, atmosfera este frumoasă, iar băieții m-au primit foarte bine”, a mai precizat Melcea.

De asemenea, mijlocașul speră ca evoluțiile sale să-l aducă în „unsprezecele” conceput de Dan Oprescu odată cu startul returului de campionat.

Sursa: Gazeta Nouă

02 Feb. 2012, 15:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă