Melcea, la prima experiență în străinătate. Atacantul va evolua în Cehia

Melcea, la prima experiență în străinătate.** Atacantul va evolua în Cehia

Aflat la final de contract cu CSM Râmnicu Vâlcea, atacantul Iosif Melcea (28 ani) a ajuns în Liga a 3-a din Cehia, la Ostrava MFK Vitkovice.

Ghinioanele din ultimele doi ani ale „Melcului”, care au culminat cu două intervenții chirurgicale, s-au spart în această vară. Aflat la final de contract cu echipa din Râmnicu Vâlcea, atacantul a prins cel mai interesant contract dintre jucătorii care au părăsit Zăvoiul în această vară, în Liga a 3-a din Cehia.

„Avem obiectiv promovarea în Liga a 2-a. Meciurile de pe teren propriu le jucăm pe stadionul din Ostrava, unde sunt condiții de Liga 1”, a spus Melcea.

Vâlceanul a evoluat pentru Ostrava MFK în amicale și este în așteptarea cărții verzi pentru a avea drept de joc și la meciurile din campionat.

După trei ani la Damila și CSM, Melcea se află la prima experiență în străinătate. „La Vâlcea au fost trei ani frumoși, dar și grei, având în vedere prin ce am trecut cu accidentarea. Eram la final de contract cu CSM, obiectivul meu a fost să plec în străinătate”, a mai declarat atacantul.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă