Marinescu se prezintă la antrenamentele lui ALRO

12 Feb. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Marinescu se prezintă** la antrenamentele lui ALRO

Propus pentru suspendare de conducerea executivă a clubului după ce nu a efectuat vizita medicală cu lotul celor de la Alro, goalkeeper-ul Andrei Marinescu va fi prezent, mâine, la prima întâlnire a fotbaliștilor grupării slătinene după cantonamentul din Antalya. Fostul portar al Rapidului spune că nu a primit nicio decizie a Consiliului de Administrație și așteaptă să vadă ce hotărâre va fi luată în privința situației sale.

„Vin la programul echipei. Săptămâna asta nu am fost la Slatina, pentru că am avut rubeolă, până vineri nu am ieșit din casă. Nu am mai discutat cu nimeni de la club, nu mi s-a spus dacă au stabilit ceva. O să vorbesc cu ei și vedem mâine ce discuții sunt și unde duc. Nu are rost să vorbim acum pe supoziții, totul e în funcție de ce decizie se va lua”, a declarat Marinescu.

Goalkeeper-ul care a împlinit ieri 27 de ani spune că starea sa de sănătate s-a ameliorat: „Medicii mi-au făcut alte analize și au zis că au apărut și anticorpii. Nu mai pot să transmit boala”

Andrei Marinescu a apărat buturile aluminiștilor în 12 dintre cele 15 partide ale turului de campionat și a ratat prezența în teren în ultimele trei etape din cauza unei accidentări.

Sursa: Olt TV

12 Feb. 2012, 13:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă