Marinarii au făcut vizita medicală

21 Jul. 2009, 13:34 Pregătiri, amicale
Marinarii au făcut vizita medicală

 

În cele din urmă, FC Farul a reușit să se programeze pentru vizita medicală la București. Marinarii au avut probleme în a găsi o zi liberă astfel că, la un moment dat, s-a pus problema ca această vizită să se efectueze la Constanța. Vizita medicală a fost efectuată la 7.30 iar la ea au participat și mai mulți jucători ce au semnat recent cu Farul sau urmează a semna.

 

După mai multe zile de probe, Radu Sărdescu și Liviu Ștefan au fost incluși în lot. Cei doi au semnat înțelegeri pe o perioadă de doi ani. Un alt jucător ce s-a înțeles cu oficialii echipei de pe litoral este Cristian Șchiopu. Fundașul a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pe încă un an. Șchiopu va fi totodată căpitanul echipei. Un al patrulea jucător ce a fost inclus în lotul pentru sezonul următor este Marius Ene care va evolua în tricoul alb-albastru în următoarele trei sezoane. În zilele următoare se așteaptă ca alți doi foști componenți ai Farului să semneze. Este vorba de Cosmin Pașcovici și Vasilică Cristocea.

 

La Farul a venit ieri și cumnatul antrenorului Marius Șumudică, Bogdan Andone. Acesta și-a rezolvat problemele contractualee cu echipa din Cipru la care a evoluat și va semna cu Farul. Andone va fi secundul lui Șumudică dar va activa și ca jucător.

 

Articol scris de: Cristian BANCIU
 

21 Jul. 2009, 13:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă