Mărgăritescu a revenit pe gazon cu un gol în amicalul cu Albota!

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 14:46 Pregătiri, amicale
Mărgăritescu** a revenit pe gazon cu un gol în amicalul cu Albota!

Flavius Stoican a vrut să va­dă la lucru, la o zi după me­ciul de campionat cu CSM Râmnicu Vâlcea, și jucătorii care nu au evoluat deloc în a­ceas­tă partidă sau pe cei care au venit după acci­den­tări. Astfel, marți după-a­miază, la stadi­o­nul de la Ște­fănești, Mi­oveniul a jucat un amical cu e­chipa de Liga a III-a Girom Al­bota, gal­ben-verzii câștigând prin­tr-un gol marcat de Măr­gări­tes­cu în prima repriză.

Echipa pe care Stoican a vrut s-o vadă la lucru a fost urmă­toa­rea: Dănălache – Zaharia, Miu­les­cu, Crețu, Dumitrache – Tur­nescu, Mărgăritescu, Iamandi, Mor­molea, Neaga – Răduță. Pe parcurs au mai intrat și Mocanu, Tănase și Delcea.

Printre cei fo­losiți s-au numărat și Tur­nes­cu, Mor­molea și Tănase de la e­chipa a doua. Golul lui Măr­gă­ri­tescu a fost marcat cu un șut de la 20 m, în urma unei pase ve­nite de la Neaga.

„Acest amical a fost luat pentru jucătorii care nu au evo­luat în partida cu Vâl­cea și nu nu­mai și pentru cei ca­re veneau du­pă accidentări. Ju­căm mereu la mijlocul săp­tă­mî­nii atunci când meciurile de cam­pio­nat sunt pro­gra­mate în week-end. Am văzut dorință mare, ambiție și formă spor­tivă la cei care au evoluat. Toți sunt apți 10% în cazul în ca­re vor fi opriți în lotul pentru par­tida următoare”, ne-a declarat, după meci, antrenorul Mioveniu­lui, Flavius Stoican.

Mărgăritescu se antrenează cu echipa

Andrei Mărgăritescu a lipsit din lotul Mioveniului în ultimele etape, din cauza unei accidentări suferite în partida cu ACS Poli Timișoara. Mijlocașul se antrenează însă de câteva zile cu echipa, fiind în program normal cu ceilalți jucători. Staff-ul tehnic al galben-verzilor speră ca jucătorul să fie apt 100% pentru meciul de sâmbătă, cu FC Argeș.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 01 Nov. 2012, 14:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă