Lugojul a ieșit de la iernat. „Vulturii” au pierdut mai mulți jucători, unul dintre ei optând pentru Germania

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 12:36 Pregătiri, amicale
Lugojul a ieșit de la iernat.**

„Vulturii” din Lugoj au ieșit din „cuib” pentru a pregăti returul Ligii a III-a. Reunirea echipei de pe locul 5 al seriei a IV-a a avut loc luni iar marți dimineață a fost făcută și vizita medicală.

După al doilea antrenament de ieri, Cosmin Petruescu a vorbit despre această perioadă a iernii. „Momentan suntem într-o perioadă normală, de readaptare la efort. Din 26 ianuarie până în 8 februarie vom efectua pregătirea centralizată cu două antrenamente pe zi, pe plan local. Am ales această variantă și din considerente financiare, dar și pentru că dispunem de aproape toate condițiile de pregătire: teren mare, două terenuri sintetice acoperite, sală de forță și loc de refacere”, a declarat Cosmin Petruescu.

Lugojul pare să sufere la capitolul plecări, însă cel poreclit „Coferențiarul” nu își pune prea mari probleme, fiind încrezători în politica clubului de a promova tinerii. „Sunt câțiva jucători noi în pregătire. Încercăm să acoperim golurile prin promovarea juniorilor de la CSS Lugoj, asta și datorită faptului că, din vară, regulamentul Ligii a III-a va prevede trei juniori pe teren, în loc de trei sub 21 de ani. Cel mai probabil că în retur vom coborî și mai mult limita de vârstă, undeva sub 18 ani”, a spus Petruescu.

Pe lângă cei care erau cooptați la „echipa mare”, de la juniorii CSS-ului au mai fost luați în pregătiri și Socaci, Cut, respectiv Pântea.

Laurențiu Narcis, la Ghiroda. Murariu a plecat în Germania, la Wolfsburg II

Laurențiu Narcis a părăsit Lugojului, optând să evolueze în Liga a IV-a, pentru Ghiroda, asta în cazul în care cele două părți se vor înțelege asupra transferului. În ceea cel privește pe Predescu, acesta a pus fotbalul pe plan secund, continuând doar pentru plăcere, fără a ști următoarea echipă la care va evolua. Și Murariu a părăsit-o pe gruparea timișeană, ajungând în Liga a V-a din Germania, la Wolfsburg II.

În ceea ce privește situația lui Flavius Vlădia, Cosmin Petruescu a fost din nou la obiect. „Vlădia este în continuare în pregătire cu Gaz Metan Mediaș. Are acordul clubului de a se pregăti cu ei timp de 10 zile, adică până în data de 25 ianuarie”, a explicat antrenorul lugojenilor.

Dată fiind situația relaxantă din clasament, lucrurile par calme în „cuibul” Vulturilor. „În retur ne dorim promovarea cât mai multor tineri și consolidarea poziției pe care o avem acum”, a conchis Cosmin Petruescu.

Sursa: Sport9

Marius ANGHEL 21 Jan. 2015, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă