„Luceferii” au plecat în Austria fără Marius Popa. Antrenorul care i-a promovat în Liga 2 a acceptat oferta unei echipe din prima ligă

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 18:21 Pregătiri, amicale

Luceafărul Oradea a plecat luni dimineață în cantonamentul din Austria fără antrenorul care a promovat-o în Liga 2. Marius Popa a acceptat oferta de a fi antrenor cu portarii la Pandurii Târgu Jiu, echipă preluată de Petre Grigoraș, și a venit la stadionului bihorenilor doar pentru a-și lua la revedere de la jucători.

„Le-am spus jucătorilor să rămână uniți, pentru că doar prin forța grupului pot obține rezultatele dorite”, a declarat, pentru bihon.ro, Marius Popa, care a primit accept din partea finanțatorului Ioan Blidaru: „Am avut o înțelegere cu Marius Popa că în cazul în care primește o ofertă de la o echipă de nivel superior îl lăsăm să plece. Chiar dacă a apărut acum înainte de cantonament, îl înțelegem și îi dorim mult succes. Totodată îi mulțumim pentru munca depusă și rezultatele avute la Luceafărul. De echipă se va ocupa Florin Farcaș împreună cu Lupuț și cu Pap-Deac”.

„Luceferii” se vor pregăti până pe 8 iulie în stațiunea montană Mallnitz, acolo unde au fost și anul trecut. Lotul format din 22 de jucători va fi condus de antrenorul principal Florin Farcaș, antrenorul secund Cristian Lupuț, antrenorul cu portarii Ioan Pap-Deac, kinetoterapeutul Cristian Gurău și directorul executiv Cristian Sabău.

Lotul Luceafărului deplasat în Austria: Eduard Pap, Alin Goia – Flavius Drăgan, Sergiu Moga, Salif Nogo, Ionuț Hlinca, Sergiu Bactăr, Daniel Stan, Alexandru Radu, Marius Feher, Adrian Bedea, Alexandru Sorian, Adrian Balea, Darius Costea, Ionuț Ban, Cristian Cigan, Alin Țegle, Istvan Balla, Paul Chiș-Toie, Paul Păcurar, Sergiu Arnăutu, Constantin Roșu.

Al treilea portar, Cosmin Verdeș, a rămas acasă, unde își continuă recuperarea după intervenția chirurgicală suferită la genunchi.

Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 27 Jun. 2016, 18:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă