Luceafărul învinge Recașul pe sintetic

24 Feb. 2012, 07:14 Pregătiri, amicale
Luceafărul învinge** Recașul pe sintetic
Duelurile dintre cele două foste adversare la promovarea în Liga a II-a, au devenit deja tradiționale. Deși în sezonul trecut la partidele directe s-au înregistrat scântei, Luceafărul și Recașul au legat mai multe amicale în această iarnă. Ultimul s-a disputat joi la amiază și s-a încheiat cu victoria bihorenilor, scor 2-0.

După jocurile din cantonament, un 2-2 în 120 de minute și un 1-4 dur, după ce au condus în ambele jocuri, recășenii au trebuti să se recunoască din nou învinși de Luceafărul Oradea. A fost acum 0-2 la Salonta pe sintetic, o suprafață mai puțin obișnuită pentru „atletici”, care au avut parte de terenuri ceva mai grele în această perioadă.

„A fost un joc bun al nostru, rezultatul nu reflectă realitatea din teren, ei au fost mai pragmatici. Am avut patru ocazii de singur cu portarul, Szekely de două ori, Moroșan și Nanu. Eu sunt mulțumit de efortul depus, cu două excepții”, a explicat Cosmin Petruescu, tehnicianul „atleticilor”. Acesta nu a mai mizat pe echipe diferite, pe reprize, semn că se intră în linie dreaptă pentru retur.

Iată echipa folosită: Amarinei (46′ Burtic, 70′ Dubou) – Opriș, Ștreangă, Șeroni, Ticană (46′ Cuciorvă) – Boldea, Chivoiu (60′ Mânecan), Rogozinaru, Nanu (60′ Paleacu) – Moroșan (60′ Magdaș), Sz. Szekely (46′ Andronic).

Codoban a deschis scorul în minutul 19 din pasa lui Floruț, golul doi fiind reușit de Blănaru în minutul 70 când a fructificat pasa lui Cr. Andor. Pentru Luceafărul Felix au evoluat Samoilă (’57 Sălăjan) – G. Bogdan, Pocian, E. Miculescu, Floruț – D. Muntean (’46 Konyeha), Ov. Ghilea (’57 Svarczkopf), Codoban (’67 Grozoni) – Blănaru, Gh. Popescu, Cr. Andor.

Pentru ACS Recaș urmează poate amicalul anului pe teren propriu cu FCTimișoara, meci ce va avea loc sâmbătă de la ora 12. Apoi trupa de la cramă va evolua miercuri cu o altă performeră a Timișului, CSM Lugoj.

Articol scris de Cornel BIHOLARI și Mihai ANDRIEȘ

24 Feb. 2012, 07:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă