Luceafărul e gata pentru startul Ligii 2. Bihorenii au câștigat cu 3-1 ultimul amical

Marius ANGHEL 30 Jul. 2016, 15:39 Pregătiri, amicale
Luceafărul e gata pentru startul Ligii 2.** Bihorenii au câștigat cu 3-1 ultimul amical

Luceafărul Oradea e pregătită de noul sezon al Ligii 2. Gruparea bihoreană și-a câștigat la scor ultimul amical din această perioadă de pregătire, 3-1 cu Sănătatea Cluj, însă victoria a venit abia pe finalul reprizei secunde.

În ciuda faptului că a dominat clar jocul, a avut o posesie superioară și și-a creat multe ocazii de gol, Luceafărul a reușit să deschisă scorul în amicalul cu Sănătatea Cluj abia după o oră de joc. Arnăutu a marcat cu o frumoasă lovitură de cap în minutul 60, după ce mai înainte Florin Ilie (5), Păcurar (10), Roșu (23), Hlinca (36) și Țegle (55) au ratat golul, fie pentru că mingea lor a fost respinsă de pe linie, apărată de portar sau s-a dus puțin pe lângă buturi.

Avantajul pe tabelă a rezistant însă câteva minute, deoarece la faza următoare Ceaca a restabilit egalitatea dintr-un careu mic supraaglomerat. Totuși, Luceafărul și-a demonstrat forța și a mai înscris o dată prin Arnăutu (68), cu un șut de la 12 metri trimis pe lângă portar.

Potrivit bihon.ro, Arnăutu (81), Roșu (84) și Balla (86) puteau majora diferența, însă mingile șutate de ei au ocolit puțin poarta. Chiar și așa, scorul final a fost 3-1, după ce Balla și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor cu un șut de la 14 metri în stânga portarului.

Luceafărul: Pap – Balea (Sg. Moga 46), Fl. Ilie, Hlinca, I. Ban (Balla 79) – Bedea (Feher 79), Țegle (D. Costea 60) – Roșu, Păcurar (Al. Radu 74), Cigan (Chiș Toie 83) – Arnăutu. Antrenor: Florin Farcaș

Sănătatea: F. Lăzăreanu – Bălătici, Țîrlea, Kiss, Denes, Vitan, Cristea, Someșan, Lupu, Hofer, Ceaca. Au mai jucat Todoran, Bria, Mihalache, Rus, Ungureanu, Rotar. Antrenor: Marius Semeniuc.

Foto: bihon.ro

Marius ANGHEL 30 Jul. 2016, 15:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă