Luceafărul a revenit din cantonamentul de la Băile Felix. Lupuț: „Toți băieții s-au pregătit exemplar”

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 18:18 Pregătiri, amicale
Luceafărul a revenit din cantonamentul de la Băile Felix.** Lupuț:

După două săptămâni de pregătire la Băile Felix, Luceafărul Oradea a revenit de vineri la Sânmartin și e pregătită să înceapă meciurile de pregătire. Miercuri, de la ora 12:30, gruparea bihoreană va juca, cel mai probabil pe terenul sintetic de la Salonta, cu Crișul Chișineu Criș, liderul Ligii a IV-a Arad.

Antrenorul Cristian Lupuț a tras concluziile după acest stagiu de pregătire. „A fost un cantonament reușit din toate punctele de vedere. Toți băieții s-au pregătit exemplar, fiind conștienți de ceea ce ne așteaptă în a doua parte a campionatului. Sunt mulțumit de ei! Acum urmează să ne concentrăm pe partea tehnico-tactică, în meciurile de pregătire pe care le avem programate până la startul sezonului”, a spus, pentru Bihon, Lupuț, care nu a putut conta la întreaga sa capacitate doar pe fundașul Sergiu Moga.

Altfel, „principalul” Luceafărului s-a declarat mulțumit și de felul cum s-au integrat în grup jucătorii nou-veniți. Bihorenii i-au adus în această iarnă pe Răzvan Began, Răzvan Egri, Darius Ursu, Claudiu Codoban, Alin Predescu, Paul Chiș Toie, Sergiu Bactăr, Marius Matei și Bogdan Miholca, acesta din urmă fiind un mijlocaș de 19 ani venit de la FC Bistrița.

Marius ANGHEL 30 Jan. 2017, 18:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă