Lotul echipei Rapid s-a reunit fără antrenor principal. 30 de jucători se pregătesc sub conducerea lui Mihai Ianovschi

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 21:27 Pregătiri, amicale
Lotul echipei Rapid s-a reunit fără antrenor principal.** 30 de jucători se pregătesc sub conducerea lui Mihai Ianovschi

Lotul echipei Rapid, format din aproximativ 30 de jucători, s-a reunit, luni seară, la baza ProRapid, în absența unui antrenor principal ședința de pregătire fiind condusă de fostul secund al italianului Cristiano Bergodi, Mihai Ianovschi.

Ianovschi ar urma să ocupe funcția de director tehnic, dar deocamdată numirea sa nu a fost oficializată.

La reunire au fost prezenți cinci dintre jucătorii care au evoluat sezonul trecut pentru formația giuleșteană, Daniel Pancu, Nicolae Vasile, Mădălin Martin, Andrei Cerlincă și Virgil Drăghia. De asemenea, au fost prezenți și șase jucători străini transferați în această pauză competițională, Pulpo Romero, Miquel Robuste, Miguel Angel Luque, Dani Tortolero, Wilfred Moke și Jose Embalo. Restul jucătorilor sunt fotbaliști tineri cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, selecționați în urma trialurilor efectuate în această vară la baza ProRapid.

Inițial, luni, la ora 16.00, era programată o conferință de presă în cadrul căreia urmau să fie prezentați oficial Adrian Iencsi – antrenor principal, Daniel Pancu – președinte și Mihai Ianovschi – director tehnic. Din cauza unor neînțelegeri cu acționarul majoritar Valerii Moraru, Adrian Iencsi a refuzat să semneze contractul, iar Daniel Pancu a anunțat conducerea că dorește să își continue cariera de jucător încă un an.

Prezent la baza ProRapid, la reunirea lotului, acționarul majoritar Valerii Moraru a refuzat să facă declarații.

Echipa Rapid se va pregăti la baza ProRapid până la 27 iulie, când este programată plecarea într-un stagiu montan care se va încheia la 7 august. În data de 9 august lotul va efectua un nou cantonament, cel mai probabil în străinătate, iar în 29 august este programată prima etapă a Ligii a II-a.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 20 Jul. 2015, 21:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă