Lot numeros la Mioveni la primul antrenament condus de Daniel Oprița. Cele cinci noutăți ale argeșenilor și programul pregătirii de iarnă

Marius ANGHEL 10 Jan. 2019, 20:42 Pregătiri, amicale

CS Mioveni s-a reunit, astăzi, după o vacanță de aproape o lună, timp în care, conducătorii clubului nu au stat degeaba și au schimbat banca tehnică. Astfel, cu două zile înainte de reunire, stafful tehnic a fost înlocuit, în locul lui Iordan Eftimie și al lui Mihai Olteanu venind Daniel Oprița și Fănel Nofitovici, cu primii înțelegerile fiind reziliate pe cale amiabilă.

Primul antrenament din 2019 s-a ținut la stadionul Orășenesc din Mioveni, aici unde noul staff tehnic a fost mai întâi prezentat jucătorilor și apoi presei, după ședința de pregătire. Obiectivele lui Oprița sunt clare: promovarea la finalul sezonului viitor. Pentru ce a mai rămas din acest campionat se vrea o clasare cât mai sus și, totodată, formarea unui nucleu la echipă, cu mulți tineri, care să poată realiza ceea ce s-a propus în următorul an.

La antrenamentul de astăzi au fost 28 de jucători, 23 din lotul vechi și cinci jucători noi: trei juniori promovați din cadrul clubului, Tărîță și Călin (de la echipa Under 19) și Isfan (care a fost împrumutat în tur la Unirea Bascov, în Liga 3) și alți doi juniori, Marian Șerban (mijlocaș central, născut 2000, de la U Craiova) și Antonio Ristea (fundaș central, născut 2001, de la Petrolul). Singura absență, motivată, a fost cea a lui Cosmin Năstăsie.

Proaspăt numit în funcție, Daniel Oprița a avut timp să și creioneze programul de pregătire al echipei din această iarnă:

# antrenamente pe plan local până pe 19 ianuarie;
# cantonament din 21 ianuarie;
# 7 meciuri de pregătire, deocamdată știindu-se doar patru dintre adversari (AS Colibași, Abatorul Slobozia, Turris Oltul Turnu Măgurele, Unirea Bascov).

Olteanu: „Obiectivul este ca în sezonul următor să promovăm. Asta dacă toate lucrurile sunt OK din punct de vedere financiar”

„Ne aflăm înaintea unui nou start. Azi s-au reluat pregătirile cu noii antrenori. Analizând ce s-a întâmplat în finalul turului de campionat am hotărât să reziliem contractele cu Iordan Eftimie și Mihai Olteanu. Ne-am orientat repede și am semnat pe câte un an și jumătate cu noul staff, acestea fiind contractele noilor antrenori, Daniel Oprița și Fănel Nofitovici. Obiectivul este ca în sezonul următor să promovăm. Asta dacă toate lucrurile sunt OK din punct de vedere financiar”, a declarat în conferința de presă de după antrenament, președintele Consiliului Director, Dumitru Olteanu.

Stancu nu se aruncă cu gândul departe: „Vrem mai multe puncte”

Președintele executiv Constantin Stancu a completat: „Sper ca noii antrenori să aibă rezultate bune anul acesta și să aibă baftă, pentru că în fotbal dacă nu ai și noroc nu faci treabă. În returul de campionat ne dorim să adunăm mai multe puncte ca până acum. Iar pentru jumătatea cealaltă de an ne propunem un obiectiv pe care sperăm să îl atingem în vara anului 2020, promovarea.”

Lotul CS Mioveni prezent la reunire:

portari:
Flavius Dănuț CROITORU
Bogdan Alexandru PREDA
Valentin Marian SIMA

fundași:
Szabolscz Istvan KILYEN
Alexandru Ionel MIERLEA
Daniel Marinel CELEA
Ionuț Georgian BURNEA
Robert Cristian GHERGHE
Andrei Silvian TRAȘCU
Eduard STOICA
Cătălin Marian ALEXE
Antonio RISTEA (juniori Petrolul)

mijlocași:
Ionuț Laurențiu RĂ‚DESCU
Bogdan Daniel ARSENICĂ‚
Ionuț MÎRZEANU
Rareș Ștefan LAZĂ‚R
Alexandru Cătălin NEAGU
Roberto AYZA Berca
Ovidiu COMĂ‚NESCU
Raul Andrei DRUGĂ‚
Valentin COȘEREANU
Iulian TĂ‚RÎȚĂ‚ (juniori CS Mioveni)
Alexandru ISFAN (juniori CS Mioveni, ex Unirea Bascov)
Marian ȘERBAN (juniori U Craiova)

atacanți:
Sebastian George IVAN
Valentin Daniel BALINT
Alexandru Ionuț POPESCU
Alin CĂ‚LIN (juniori CS Mioveni)

Articol scris de Silviu MIHAI
Foto: CS Mioveni

Marius ANGHEL 10 Jan. 2019, 20:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă