Laszlo Balint, îngrijorat după amicalul Sportului cu Oltenița. „Mă îndoiesc că vom putea scoate vreun punct așa”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 18:42 Pregătiri, amicale

Startul noului sezon al Ligii 2 se apropie cu pași repezi, iar Sportul Snagov se preconizează a fi una dintre surprize. Echipa antrenată de Laszlo Balint s-a mișcat bine pe piața transferurilor, și-a luat jucători experimentați și tineri promițători și a avut un program de pregătire bine pus la punct.

După ce în weekendul trecut a trecut cu 3-0 de CS Tunari, joi după-amiază, Buia și compania au învins o altă echipă din Liga 3. Au câștigat doar cu 1-0 amicalul cu CSM Oltenița, singurul gol al partidei fiind reușit de fundașul Ioan Șerban destul de târziu, tocmai în minutul 90, după o centrare a lui Gît. Șerban (30) și Iulian Ilie (88) au irosit înainte ocaziile de a deschide scorul mai devreme.

Antrenorul Laszlo Balint s-a arătat însă îngrijorat după acest test cu Oltenița. „Am făcut cel mai nereușit joc al nostru din această perioadă de pregătire. Mă îngrijorează, în primul rând, lipsa de atitudine a multor jucători care au evoluat astăzi, meciul a fost tratat în mod superficial și asta s-a văzut în randamentul echipei. Mai avem doar opt zile până la prima partidă oficială, una extrem de dificilă, din care mă îndoiesc că vom putea scoate vreun punct dacă nu vom avea atitudinea, disciplina și determinarea de care știu că băieții pot fi capabili”, a spus Balint pentru pagina de facebook a clubului ilfovean.

Cu CSM Oltenița, Balint i-a utilizat pe: Marinescu – Gîț, Candrea, I. Șerban, Oanea – Neagoe, L. Ion – Oancea (Costache 72), Buia, I. Ilie – Neață.

În ultimul amical al verii, Sportul Snagov se va deplasa la Buftea, la Centrul Național de Fotbal, pentru un test, de la ora 11:00, împotriva colegei Chindia Târgoviște.

În prima etapă, sportul Snagov joacă în deplasare, sâmbătă, 4 august, de la ora 15:30, la Ploiești, cu Petrolul.

Foto: fb Sportul Snagov

 

Marius ANGHEL 27 Jul. 2018, 18:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă