Jucătorii Gloriei, la primul antrenament din acest an! Un nigerian și 3 steliști au fost noutățile de la reunire

17 Jan. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale

Luni, antrenorul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu, a sunat adunarea pentru elevii săi în vederea începerii pregătirii de iarnă. La apel au răspuns prezent 20 de jucători, printre aceștia numărându-se și un atacant nigerian, care, ultima dată, a evoluat în liga a III-a, la CS Afumați, dar și trei juniori de la Steaua.

De la reunirea lotului au absentat Zdrâncă, Boboc și Câmpeanu, care se vor despărți de gruparea buzoiană, fiind puși pe lista de transferări de către conducere. Celor trei li se alătură și frații Costin și Mădălin Pușcă, aceștia participând însă la antrenamentul de luni.

Prima parte a pregătirii din această iarnă va fi efectuată în localitate, urmând ca la începutul lunii februarie Gloria să plece în cantonament la Poiana Pinului și, evident, programul va fi completat cu meciuri de verificare, inclusiv în compania unor formații din Liga I.

,,În primele două săptămâni vom face readaptarea la efort și pregătirea de bază specifică acestei perioade. Sigur că, totodată, vom încerca să ne întărim cu niște jucători pe care îi urmăresc, iar după definitivarea lotului sper să mergem într-un stagiu centralizat de vreo zece zile unde am mai fost. Sperăm să ningă să avem condiții mai dificile pentru că așa și pregătirea jucătorilor este mai puternică. Unul dinte obiective este acela de a alcătui un lot cât mai competitive, atât numeric cât și valoric, pentru ca în primul rând să realizăm baremul de puncte”, a declarat tehnicianul Gloriei Buzău, Mihai Ciobanu.

Echipa din Crâng ar putea susține primul meci amical din această iarnă chiar săptămâna viitoare cu o adversară din Liga I.

Articol și foto de Adi SOARE

17 Jan. 2012, 15:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă