Jucătorii Gloriei au revenit la antrenamente. Buzoienii l-ar putea pierde pe Burlacu, însă vor să aducă doi atacanți

Antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion, a sunat luni, 11 ianuarie, adunarea pentru începerea pregătirilor din această iarnă, iar cu excepția lui Cătălin Vlaicu, Samuel Koprindzhiyschi (ambii învoiți) și Dorin Burlacu, ultimul aflat în probe la FC Rapid, toți ceilalți jucători au fost prezenți la stadionul din Crâng.

Primul antrenament s-a desfășurat pe terenul sintetic ,,Cornel Negoescu”, urmând ca la sfârșitul săptămânii să fie efectuată și vizita medicală.

Referitor la cantonament, tehnicianul grupării din Crâng a precizat că una dintre variante este Predealul, însă așteaptă ca sponsorul să își onoreze promisiunea în ceea ce priveștea suportarea cheltuielilor aferente.

,,Vioară” și-ar mai dori un stagiu de pregătire și în Antalya, asta în cazul în care bulgarul Dimitri Koprindzhiyschi, tatăl mijlocașului Gloriei, cu afaceri în domeniul agriculturii, va oferi banii necesari după cum și-a exprimat intenția, mai ales că a mai ajutat financiar clubul și cu alte ocazii.

Pe lista de achiziții a antrenorului Gloriei se numără doi jucători care au mai trecut pe la echipa buzoiană. Atacanții Bobi Verdeș (35 ani), de la Inter Olt Slatina, și Marius Cocîrlă (19 ani), de la Concordia II Chiajna, poată negocieri pentru a se alătura clubului din Liga 2.

Dăniță și Stoicescu, în staff-ul Gloriei

Altfel, din acest an, din staff-ul Gloriei Buzău fac parte și doi jucători din lotul lui „Vioară”. Fundașul Iulian Dăniță (40 ani) își va continua activitatea ca director sportiv, în timp ce goalkeeperul Cristian Stoicescu (35 ani) va îndeplini și rolul de antrenor cu portarii. „Cei doi ne vor ajuta în continuare foarte mult, la ce experiență uriașă au acumulat până acum. Dar să știți că, în caz de forță majoră, de mare nevoie, ei vor fi pregătiți să intre și pe teren!”, a spus Viorel Ion.

Articol și foto de Adi SOARE

Pe aceeași temă