Jucătorii bihoreni se vor recupera mai repede! Și-au luat speed fitness

09 Feb. 2012, 17:50 Pregătiri, amicale
Jucătorii bihoreni** se vor recupera mai repede! Și-au luat speed fitness

Jucătorii echipei FC Bihor beneficiază de acum de un aparat modern de recuperare. Este vorba de un aparat de speed fitness, singurul de acest gen din Oradea, care a fost prezentat presei la deschiderea de joi a salonului de speed fitness al antrenorului cu portarii al echipei orădene, Gendur Laszlo.

Este vorba despre un aparat de electrostimulare, care combină elecrostimularea cu mișcarea, fiind mult mai eficient decât aparatele de electrostimulare la care doar se stă întins.

O ședință de 20 de minute pe acest aparat este echivalentul a 5-6 ore de exerciții la o sală clasică de fitness.

Aparatul este foarte eficient pentru slăbire și reabilitare după accidente sau accidentele sportivilor și poate fi utilizat de orice persoană cu vârsta cuprinsă între 16 și 86 de ani.

În țările dezvoltate din occident îl folosesc sportivii de performanță pentru recuperare, dar și pentru antrenament, fiind un supliment pe lângă antrenamentul normal.

După cum susțin instructorii salonului orădean, speed fitness-ul este foarte bun și pentru femei, fiind anticelulitic. „Nu solicită articulațiile și lucrează musculatura spatelui. Este foarte important în prevenirea lordozelor, cifozelor și scoliozelor. Nu în ultimul rând, îmbunătățește circulația”.

Salonul Edy speed fitness beneficiază de doi instructori, care lucrează individual cu fiecare persoană, în funcție de dorințele clientului.

Jucătorii de la FC Bihor vor avea acces la aparat pentru reabilitare, sub îndrumarea medicului Alin Iova.

De altfel, după testarea de la inaugurare, portarul Călin Fildan și mijlocașul Ciprian Selagea, s-au arătat foarte încântați de modul de lucru al acestuia și timpul scurt de utilizare.

Salonul este situat pe strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, iar la inaugurare au fost prezenți și oficialii clubului orădean, în frunte cu președintele Șerban Morcan.

Sursa: fcbihor.ro

09 Feb. 2012, 17:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă