Jiul și-a amânat reunirea pentru a doua oară: „Așteptăm un răspuns oficial de la primărie”

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 12:39 Pregătiri, amicale
Jiul și-a amânat reunirea pentru a doua oară:**

Programată inițial pentru data de 14 ianuarie, iar mai apoi amânată pentru data de 21 ianuarie, oficialii grupării din Vale au anuțat, astăzi, că reunirea lotului s-a mai amânat cu o săptămână, pentru data de 28 ianuarie.

„Jucătorii se vor pregăti pe cont propriu până la reunirea oficială. Eu cred că totul va fi bine. Încă așteptăm un răspuns oficial de la Primăria Petroșani. Nici datoriile către jucători nu am reușit să le acoperim”, a declarat președintele George Boboc.

Președintele Consiliului Județean (CJ), Mircea Moloț a dezvăluit, nu demult, că instituția pe care o conduce se va implica în susținerea echipei de fotbal FC Hunedoara în vederea creării unei formații puternice pentru eșalonul secund și că se discută despre găsirea unei căi legale prin care CJ Hunedoara să se alăture actualilor susținători. „La Hunedoara s-a putut mereu, s-au dat miliarde, mai puțin la Jiul. Fără bani nu putem facem nimic, cred că toată lumea e conștientă de problema aceasta”, au mai spus oficialii Jiului.

Articol scris de Loredana Juglea

Marius ANGHEL 21 Jan. 2013, 12:39 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă