Ivașcă și Cososchi i-au adus succesul FCM-ului în testul cu Bucovina Rădăuți

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 16:07 Pregătiri, amicale
Ivașcă și Cososchi** i-au adus succesul FCM-ului în testul cu Bucovina Rădăuți

FCM Dorohoi a câștigat, scor 2-0, amicalul susținut, sâmbătă, pe teren propriu, în fața echipei din Seria I a Ligii 3, Bucovina Rădăuți. Jucătorii antrenați de Vespazian Colban au marcat câte o dată pe repriză, asigurându-și astfel a doua victorie în cele cinci meciuri de pregătire susținute în această iarnă.

Rădăuțenii puteau deschide scorul în startul partidei, însă Julei nu a reușit să-l învingă pe Hărăguță în situație de unul la unul. Avântul trupei din Liga 3 a fost tăiat în minutul 19, atunci când Ivașcă a transformat o lovitură de pedeapsă, portarul Butnariu a respins în față, dar același jucătorul a fost pe fază și a împins mingea în poartă. Două minute mai târziu, Vrabie a lovit bara, dar și Bucovina a avut șansa golului egalizator. Arbitri întâlnirii au anulat golul lui Julei din minutul 30 pe motiv de ofsaid.

Imediat după reluarea partidei, FCM Dorohoi și-a mărit avantajul pe tabelă prin reușita cu capul a lui Cososchi (48), care a profitat de centrarea bună din corner a lui Ivașcă.

FCM Dorohoi a început amicalul în formula: Hărăguță – Barabaș, Cososchi, G. Luca, Lumaicu – Vrabie, Ghiviziu, Ivașcă, N. Pavăl – Grumezescu, Al. Marin. Din a doua repriză Vespazian Colban i-a introdus în teren pe toți jucătorii pe care îi are la dispoziție.

Bucovina Rădăuți i-a trimis pe teren pe: Butnariu – A. Ciurlă, Vitu, C. Ciurlă, Sabie – Grecu, Zaremba, Păsăilă, Ionesi – Julei, Luțac. În teren au intrat pe parcursul meciului și Prutean, Vicol, Alexandru, dar și doi juniori, Firipean și Petrovan.


În această săptămână FCM Dorohoi se va pregăti la baza propriului stadion, în timp ce următorul amical, ultimul, este programat sâmbătă, cu Rapid CFR Suceava. De partea cealaltă, miercuri, la Fălticeni, Bucovina Rădăuți are programat un meci de pregătire cu Aerostar Bacău, iar sâmbătă, cel mai probabil la Rădăuți, cu Bucovina Pojorâta, în timp ce pe 25 februarie vor mai juca și cu cu echipa de juniori B de la LPS Suceava.


Rezultatele obținute de FCM Dorohoi în amicale: 3-0 cu Știința Miroslava, 1-1 cu CSM Pașcani, 1-2 cu Bucovina Pojorâta, 1-1 cu Rapid CFR Suceava și 2-0 cu Bucovina Rădăuți.

Foto: gazetasv.ro

Marius ANGHEL 16 Feb. 2015, 16:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă