Irimescu: „Vreau să demonstrez că am valoare să joc”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Irimescu:** „Vreau să demonstrez că am valoare să joc

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, își dorește să se impună în unsprezecele de start în returul sezonului. Jucătorul defensiv a fost, în stagiunea trecută, titular, însă în acest tur a evoluat, integral, doar în două meciuri.

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, a evoluat în această primă parte a turului doar în două meciuri, în perioada în care Sabin Ciurea a asigurat interimatul. Jucătorul defensiv își dorește să facă parte din formula de start pentru returul de campionat, care se anunță dificil pentru slătineni, dată fiind poziția din clasament.

„Vreau să demonstrez că am valoare să joc la echipa asta. Nu cred că ar trebui să avem emoții în privința retrogradării, valoarea lotului este alta, locul din clasament nu ne reprezintă. Eu cred că vom termina în primele șapte echipe, diferența de puncte nu este mare, important este să începem bine”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu.

„Ne dezavantajează faptul că stăm în primele etape”

Fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Paul Irimescu, este constient că returul ar putea să-i găsească pe ultimul loc. „Ne dezavantajează faptul că stăm în primele etape, dar trebuie să ne intereseze jocul nostru, este important să acumulăm puncte, indiferent de pe ce loc vom începe returul. Vom începe meciurile amicale, sunt importante pentru consolidarea relațiilor de joc, dar la fel de importantă este și pregătirea fizică. Va fi o perioadă grea, trebuie să trecem cu bine, astfel încât în retur să avem evoluții care să mulțumească”, a mai spus fundașul central al celor de la FC Olt Slatina.

Paul Irimescu a mai evoluat în urmă cu câțiva ani pentru Alro Slatina. Fundașul central a mai trecut pe la Gaz Metan CFR Craiova, CS Turnu Severin, iar în iarna anului trecut a ajuns la FC Olt, fiind jucător de bază în defensivă în returul stagiunii trecute.

FC Olt întâlnește Internațional Brebeni în primul amical

În altă ordine de idei, FC Olt Slatina va susține, în acest week-end, primul meci de pregătire al iernii. Programat inițial în compania liderului Ligii a IV-a, FC Balș, oficialii clubului slătinean au schimbat adversarul. Gruparea pregătită de Dan Oprescu va întâlni tot o echipă de județ, Internațional Brebeni.

„Pentru că cei de la FC Balș și-au amânat reunirea, vom juca cu Internațional Brbeni, iar miercuri s-ar putea să mai facem un joc cu AS Milcov”, a precizat directorul sportiv al celor de la FC Olt Slatina, Doru Alexe.

Amicalul susținut în compania formației Internațional Brebeni, situată pe locul patru în clasamentulul Ligii a IV-a, se va disputa, sâmbătă, pe stadionul Metalurgistul, cu începere de la ora 11.00.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 31 Jan. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă