Invincibilii!

06 Aug. 2009, 11:51 Pregătiri, amicale
Invincibilii!

Șapte victorii, o remiză, nicio înfrângere! 32 de goluri marcate, numai 6 primite! Acestea sunt cifrele echipei lui Ioan Petcu în această vară.

 

Când a fost instalat în această vară pe banca lui FC Bihor, Ioan Petcu a promis că va construi o echipă ofensivă, care să-i amintească de Corvinul anilor ’80 și de celebra “normă hunedoreană” (n.r. minim trei goluri marcate de hunedoreni în meciurile de pe teren propriu). Or, după ce au arătat roș-albaștrii în meciurile de pregătire, se pare că fostul jucător al Corvinului se va ține de cuvând. Oradea a marcat 32 de goluri în opt partide, o medie peste “norma hunedoreană”, ba, mai mult, deși a întâlnit echipe ca Mureșul Deva, UTA și FCM Târgu Mureș, nu a cunoscut nici gustul înfrângerii în amicale.

 

Ultima victimă a bihorenilor este FC Baia Mare, bătută ieri cu 3-2 în ultimul meci test al verii. Succesele nu-l entuziasmează însă peste măsură pe Ioan Petcu.

 

„Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche după aceste rezultate. Ele sunt rodul bunei pregătiri de vară, dar le atrag atenția jucătorilor că suntem doar la 80% din potențial. Cel mai mult mă bucură faptul că jucătorii care au intrat în meciuri din postura de rezerve au dovedit că pot fi oricând titulari”, a declarat Petcu la finalul partidei de ieri cu Baia Mare.

 

Tehnicianul nu se hazardează nici să vorbească despre implicarea în bătălia pentru promovare. “E prematur să vorbim despre asta, dar nu cred că ne putem bate la promovare. Sincer, eu acum mă gândesc doar la meciul cu Jiul din prima etapă. Chiar voi merge sâmbătă să-i văd în amicalul de la Deva”, a mai spus Petcu.
 

 

“Eu nu îi simt pe jucători afectați de problemele financiare. Sunt sigur că se vor găsi soluții de finanțare. În mare, primul unsprezece e bătut în cuie”
Ioan Petcu, antrenor FC Bihor

"Primul obiectiv pentru sezonul viitor este salvarea de la retrogradare. Nu ne gândim la altceva. Felicit jucătorii și antrenorii pentru rezultatele din amicale"
Gheorghe Alexandrescu, președinte FC Bihor
 

Rezultatele lui FC Bihor din amicale
Data    Adversar    Scor
11.07    Rapid Jibou    (a)    12-1
14.07    Luceafărul Oradea (a)    7-0
22.07    Mureșul Deva (d)    3-1
22.07    Național Sebiș (a)    2-2
25.07    Unirea Sânnicolaul Mare (d)    1-0
28.07    UTA (a)    2-0
01.08    FCM Tg Mureș (a)        2-0
05.08    FC Baia Mare (a)    3-2
Marcatori: Lukacs (7, 1 din penalty), Lupașcu (5), Lobonț (4), Sanda (3), Andor (2), C. Bucur (2), Olariu (2), Balla (2), Letan (1), Ban (1), Andronic (1), Butuc (1), I. Filip (1)
 

FC Bihor – FC Baia Mare    3-2
Au  marcat: Lukacs (19, 55), Sanda (72) / Negrea (16), Shannat (88)
FC Bihor: Pascal – Țârcă, Muscă, Ambruș, Kelemen – Opriceană, Străuț, C. Bucur, L. Molnar – Lupașcu, Lukacs. Au mai jucat: Fildan – Tânc, Bălan, Filip, Andor, Sanda, S. Ban, Letan, F. Pop. Antrenor: Ioan Petcu.
FC Baia Mare: Bota – Han, Hodor, Șomcherechi, Bar – Drule, Negrea, Ardelean, Bichiri – C. Achim, Iațu. Au mai jucat: Gavrilaș – S. Achim, D. Rednic, Hotico, Ernszt, Shannat, Duruș.
 

 

articol scris de Nicolae MIHALCEA
 

06 Aug. 2009, 11:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă